бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак измъкна драматична точка от Димитровград в последната секунда

Спартак и Димитровград завършиха наравно 1:1 в мач от 4-ия кръг на Югоизточната “В” група, игран на ст. “Тодор Диев” от 18 ч. Това бе едва втората среща за 4 кръга на гладиаторите заради отказването на Родопа и Елхово. Спартак беше догонващ в резултата цяло второ полувреме, но младите футболисти все пак съумяха да изравнят в самия край на срещата.

Първото полувреме бе равностойно с моментни надмощия и на двата отбора, положения също не липсваха. Още до 24-тата минута ст.треньорът на Спартак Манол Георгиев бе принуден да извърши две принудителни смени. Първо, още в самото начало на срещата, Фанев бе заменен от Ролев, а в 24-ата минута, влезлият като смяна преди броени минути Ролев бе заменен от тийнейджъра Д.Михайлов.

В 31-ата минута Д.Колев даде един много хубав пас към Ем.Иванов по дясното крило, той от своя страна моментално подаде към Т.Димитров, който би опасно от малък ъгъл към стража на гостите, но той улови коженото кълбо.

В 34-ата минута самият Ем.Иванов направи хубав самостоятелен пробив като навърза няколко играчи, но в последния момент се засуети пред вратаря.

Димитровград имаше изгодно положение в 35-ата минута, когато удар прехвърли вратарят на спартаклии Янкулов, но за щастие топката мина покрай гредата.

Полувремето завърши изключително злощастно за “гладиаторите”, тъй като в 45-ата минута Димитровград поведе с 0:1, след като играч на гостите с голяма доза късмет успя да прокара топката между краката на Янкулов.

Второто полувреме също започна с поделено надмощие. В 50-ата минута гостите първи имаха положение да открият резултата, когато стражът на Спартак отби опасен удар с глава от непосредствена близост.

В 65-ата минута Спартак направи и последната си смяна, като на мястото на Т.Димитров влезе неостаряващият А.Андреев.

Изключителен късмет споходи Димитровград в 68-ата минута след като удар на Д.Колев срещна горната греда.

Преломен момент в срещата бе 69-ата минута, когато за втори жълт картон бе изгонен бившият играч на Спартак, а сега подвизаващ се в тима на Димитровград – Шабарков.

След като останаха с човек повече играчите на Спартак наложиха тотална преса, а гостите разчитаха на редки, но опасни контри. Положенията се редяха едно след друго пред вратата на Димитровград, но никое не беше достатъчно опасно и близко до гола.

Все пак в самия край на мача желанието на младите спартаклии даде резултат и в 94-ата минута, при едно разбъркване след центриране в пеналта, Христозов бе най-съобразителен и чукна топката в гостуващата врата за 1:1.

Състав: Боян Янкулов, Кристиян Кумбаров, Цветан Йотов, Николай Христозов, Дани Колев, Тошко Димитров (65-Андрей Андреев), Кристофър Асенов, Васил Кочев, Емил Иванов, Димитър Юруков, Петко Фанев (7-Костадин Ролев)(21-Динко Михайлов)

Следващата среща на Спартак е на 5 септември (петък) от 17 ч. срещу Евроколеж на стадиона в Оризари, тя ще бъде излъчена пряко по Канал 3.

spartakdp.info

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker