„А“ ОФГСпартакФутбол

Спартак загуби от лидера край морето

Спартак загуби срещу лидера на Югоизточната “В” група Несебър с 2:0. Мачът от 11-ия кръг се игра на градския стадион в китното градче край морето и предложи интересни моменти.

Нормално в началните минути домакините наложиха силен натиск и принудиха спартаклии предимно да се бранят. Постепенно “гладиаторите” се окопитиха и започнаха да поглеждат към вратата на “делфините”. Към 30-ата минута обаче тимът на Несебър поведе в резултата с 1:0 от едно разбъркване след корнер в наказателното поле на Спартак. Минути след това последва брилянтен извеждащ пас на Атанас Паскалев към включилия се в предни позиции Александър Драшков очи в очи с вратаря, но съдията спря атаката на спартаклии с несъществуваща засада. Много добра игра за пореден път показа стражът на Спартак Петър Начев, който спаси 3-4 сигурни попадения през първата част.

Втората част започна равностойно, като Спартак бе решен да върне статуквото в резултата, но пак не сполучи в начинанието си след като вместо да изравни резултата Спартак получи второ попадение в своята врата. Въпреки негативния развой младите играчи не се предадоха и имаха 2-3 много добри положения за попадение, но те така не се увенчаха с успех. В самия край на срещата Радослав Дошков направи много добър самостоятелен пробив в наказателното поле на домакините и бе спънат, но главният съдия така и не отсъди наказателен удар. Срещата завърши при резултат 2:0 за тима на Несебър.

Спартак: Петър Начев, Николай Христозов, Б.Бисероф*, Александър Драшков, Костадин Бекяров, Радослав Дошков, Лъчезар Якалиев, Вахе Миракян, Веселин Отман, Михаел Пърчев, Атанас Паскалев

Следващият 12-и кръг ще се играе в петък, 23 октомври, като Спартак ще е домакин на Борислав (Първомай) от 16 часа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker