Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ: Централата на БФС осъмна с “Почивай в мир Bg Football”

Феновете на Ботев (Пд) продължават с мощната си офанзива от критики към ръководителите на родния футбол.

През седмицата момчетата на Николай Киров отпаднаха скандално в 1/2 финалите на Купата, след загуба с 0:1 от Славия в София (2:2). Тогава в главно действащо лице се превърна реферът Станислав Ставров, който не отсъди дузпа и отмени редовен гол на пловдивачни.

След срещата клуб и феновете написаха няколко писма към ръководители на българския футбол в опит да ги провокират и замислят относно грозните грешки на реферите по футболните терени.

Днес пък централата на БФС в София на ул.”Цар Иван Асен II ” № 26 осъмна с няколко бележки и две карамфила пред своя вход.

Посланията са красноречиви: “Последно Сбогом – почивай в мир Bg Football”.

Преди първия съдийски сигнал на днешното домакинство срещу ЦСКА-София пък феновете на “жълто-черните” ще хвърлят “хиляди карамфили към терена за последно сбогом с вярата в българския футбол”.

“На предстоящото ни домакинство в неделя Южната трибуна ще остане празна. Празнотата и ще символизира смъртта на вярата у хората, че у нас все още се играе футбол. На нея ще има транспарант в памет на един покойник, който след дълго и мъчително боледуване почина. Но ние отново ще бъдем на стадиона, не заради вас, неуважаеми престъпници и убийци, а заради Ботев Пловдив, който ще ПРЕБЪДЕ след всички вас. Ще бъдем там, защото вярваме, че футболът ни все някога ще възкръсне. Е, да, вас не трябва да ви има, но и това ще стане. Ще бъдем на Централната трибуна, откъдето на първия съдийски сигнал хиляди карамфили ще полетят към терена за последно сбогом с вярата в българския футбол. Отново ще потърсим отговорност и ще изискаме оставките на Йордан Сталев, цялата Съдийска комисия и доживотната забрана за футбол за Станислав Ставров. Убийците и престъпниците трябва да бъдат наказани!”, написа фенове преди няколко няколко дни.

Ботев (Пд) загърбва негативизма от болезнената седмица срещу ЦСКА-София

Ботев (Пд) загърбва негативизма от болезнената седмица срещу ЦСКА-София

Ботев (Пд) загърбва негативизма от болезнената седмица срещу ЦСКА-София

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker