бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФК ЕвроколежФутбол

СНИМКИ: Марица удари Евроколежа при завръщането си във “В” група

“Марица” победи с 3:2 гостуващия тим на “Евроколеж” в мач от 1-ви кръг в Югоизточна “В” група и така ознаменува с победа завръщането си в трета дивизия.

Мачът започна чудесно за “жълто-сините”, след като Иван Площаков прехвърли вратаря на колежани с 30 метров удар за 1:0 в 8-ата минута. “Колежани” се опитаха да се върнат бързо в мача. В 18-ата минута Янчев изравни, а в 26-ата Маринов обърна резултата до 1:2.

В 43-та минута бе отсъдена дузпа в полза на “Марица” след като Кирил Ангелов бе спънат в наказателното поле при един пробив от ляво. Иван Площаков беше точен от бялата точка и резултатът бе изравнен – 2:2. Това обаче не беше всичко за това първо полувреме. В даденото от съдията продължение Иван Площаков реализира своя хеттрик, след като вкара с глава за 3:2.

marica - eurocollege1

През второто полувреме имаше много борба по терена. Маричани изпуснаха в началото на полувремето да решат мача в своя полза след като изпуснаха 2 отлични ситуации. Съдията подмина втора дузпа, след като защитник на “колежани” извърши нарушение в наказателното поле, но рефера не отсъди нищо.

Гостите също имаха шанса да изравнят, но на три пъти пропускаха изгодни за гол положения, а и вратарят на “Марица” Стефан Йонов се справи отлично в този мач. В края на срещата съдията подмина и дузпа за “Евроколеж”, след игра с ръка на Радослав Рошлев. След последвалите сцени бе изгонен с директен червен картон играч на “колежани”, след като се опита да повали рефера с прийом от бойните изкуства. Натиска на гостите в края, така и не доведе до гол и резултатът се запази 3:2.

Така “Марица” се завърна във “В” група с победа и феновете си тръгнаха доволни от стадиона. Трябва да се отбележи, че защитата на маричани не беше на ниво. Вероятно треньорският щаб на отбора ще вземе необходимите мерки за да се подобрят нещата в защита.

Тимът на “Евроколеж”, в чиито състав отсъстваха няколко футболисти, пропускаше с лекота своите положения, като освен това правеше грешки и в защита и логично загуби, въпреки старанието. Колежани продължават да нямат победа срещу “Марица” в историята си.

Във 2-ри кръг маричани “гостуват” на стадион “Тодор Диев” в Пловдив на “Спартак”. “Малкото” пловдивско дерби, както го наричат някои, е в събота – 16 август, от 18 часа. Тимът на “Евроколеж” почива.

Марица: Стефан Йонов, Марко Д’Ардженио, Христо Тошев (Радослав Рошлев), Николай Ангелов (Виделен Сердарски), Стойчо Бебелеков, Кирил Ангелов, Елмаз Сюлейман, Георги Неделчев, Иван Площаков, Даниел Спасов, Кристиян Павлов (Георги Георгиев)

Още снимки от дербито може да видите във Фейсбук страницата на Марица тук >>

Фейсбук страница на Марица

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker