МарицаФутбол

СНИМКИ: Марица започна своята зимна подготовка, първата контрола ще бъде срещу Локо (Пд)

Представителният отбор на „Марица“ стартира днес своята подготовка за пролетния дял на шампионата. В 14:30 часа, в дъждовния понеделник, старши треньорът Николай Димитров изведе на терена на стадион „Марица“ групата от футболисти за първо занимание през 2021 година.

Участие в нея не взеха контузения защитник Йордан Пейчинов, който ще пропусне целия полусезон, както и Тодор Тимонов, който отсъстваше по лични причини. Джунейт Узунов продължава да се възстановява от операция и тренира самостоятелно. Иван Мицев няма да бъде част от състава през пролетта. Той е взел решение да прекрати своята състезателна дейност. На този етап няма освободени футболисти, няма и новопривлечени, но по време на подготовката е възможно да има 1-2 нови попълнения.

Отборът ще се подготвя в Пловдив. Спортно-техническият щаб е уредил пет контролни срещи (вижте по-долу), които съставът ще изиграе по време на подготвителния период. „Марица“ има два отложени мача от есенния полусезон в Трета лига, което налага по-малък брой контроли и по-специфична подготовка. Към момента няма определени точни дати за изиграването на тези двубои. Още на 14-ти януари „Марица“ ще изиграе първата си контролна среща. Съперник в нея ще бъде носителят на Купата на България за последните два сезона – „Локомотив“ (Пловдив).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Преди началото на днешното занимание бяха връчени призове на: Милен Танчев, посочен от феновете за „Футболист на годината“ на „Марица“; на Теодор Фърков, който бе определен за „Най-перспективен млад играч“ в тима, както и на голмайстора Олджай Алиев.

Групата на „Марица“:

Вратари: Илия Николов, Горан Гръблев, Красимир Кръстев (юноша), Виктор Петков (юноша).

Защитници: Величко Величков, Димитър Аврамов, Денис Палков, Апостол Попов, Борислав Дончев (юноша), Мариян Бончев (юноша), Георги Иванов (юноша)

Халфове и нападатели: Христо Янчев, Мартин Анастасов, Олджай Алиев, Даниел Спасов, Петър Печенков, Теодор Фърков, Тодор Тимонов, Милен Танчев, Георги Георгиев, Александър Праматаров, Димитър Юруков

tribunasofia

Ето контролните срещи, които представителният отбор на „Марица“ ще изиграе по време на подготовката си:

• 14 януари – с Локомотив (Пловдив) в Пловдив
• 20 януари – с Хебър (Пазарджик) в Пазарджик
• 23 януари – с Локомотив U19 (Пловдив) в Пловдив
• 28 януари – с Лудогорец U19 в Хисаря
• 6 февруари – със Спартак (Пловдив) в Пловдив

Часовете, както и терените на провеждане на срещите ще се уточняват преди двубоите в зависимост от метеорологичната обстановка. Възможно е да настъпят промени в програмата за подготовката, за които ще ви уведомяваме своевременно. Пролетният полусезон в Трета лига – Югоизточна група ще започне на 20 и 21 февруари 2021 г.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker