бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Локомотив се скъса да пропуска, но все пак победи Марек

Отборът на Локомотив Пловдив се наложи с минималното 1:0 над тима на Марек в среща играна на стадион “Локомотив” в парк “Лаута” днес.

Точен за “смърфовете” бе Мартин Камбуров, който не спира да бележи в последните двубои на “черно-белите”.

Срещата започна с преса на домакините, които в първите минути бяха по-дейния отбор на терена. Първо Карагарен, а след това и Камбуров имаха шанс да открият рано-рано, но защитата на Марек действаше добре.

В следващите минути, гостите започнаха да изнервят играта с множество фалове. Мартин Камбуров получи жълт картон след разправия с главния рефер на срещата, тъй като той не отсъди виден корнер.

Александър Якимов на два пъти проби добре отдясно. Първо пусна към Карагарен, а после и към Камбуров, но последните двама така и не успяха да отбележат.

В 30-ата минута Наков стреля, но Цветковски изби кълбото. Якимов отново блесна в следващата атака, след като финтира защитник и пусна топката през защитата на Марек, но никой от “смърфовете” не успя да засече.

loko marekТри след това, Ванчо Траянов действа адекватно след разбъркване и стреля, но не успя да оцели вратата на дупничани. Минута след това Наков финтира двама, но стреля неточно.

В последната минута на първата част, Наков имаше шанс да открие, отправи удар, но топката така и не попадна във вратата на гостите.

До края на първото полувреме не се стигна до нови по-сериозни положения и така двата отбора се разделиха при резултат 0:0.

Втората част започна с шанс за Мартин Камбуров да открие от пряк свободен удар, но топката срещна стената на гостите. В 52-ата се стигна до същата ситуация, но този път стражът на Марек изби в корнер.

В 57-ата минута, Локомотив стигна до най-доброто си положение за гол. След центриране от корнер, топката попадна в краката на Ванчо Траянов, той стреля леко и при добавката Карагарен отклони кълбото с глава, но то срещна дясната греда на гостите.

Якимов продължи да играе страхотно. Финтира защитник и проби към наказателното поле, където в последната минута топката му бе избита.

В 68-ата минута, Локомотив Пловдив стигна до заслужен гол, след като Мартин Камбуров откри резултата след удар от нулев ъгъл.

Старши-треньорът на “смърфовете” Христо Колев направи първата си смяна. На мястото на Александър Якимов влиза Бранимир Костадинов.

В рамките на пет минути Димитър Петков от гостите получи два бързи жълти картона и съответно напусна терена. Бащата потърси още свежест в центъра на терена и замени Бирсент Карагарен за Дани Кики.

В 82-ата минута след разбъркване, кълбото попадна в краката на Бранимир Костадинов, който от 12-тина метра прати топката в тъч. Две след това, невероятен пропуск направи Благой Наков, който заложи на силата, а не на точността. Веднага след това той бе заменен, като на негово място влезе Георги Вълчев.

Две минути преди края, домакините нарпавиха фрапантни пропуски. Първо Бранимир Костадинов излезе сам срещу вратаря на гостите, стреля, но в тялото на вратаря. При добавката Георги Вълчев се опита да покачи на 2:0, но прати топката на десет метра над вратата. В последната минута, Филипов центрира към Костадиов, който бе сам в наказателното поле, стреля с глава, но отново в аут.

С тази победа, момчетата на Христо Колев – Бащата се отдалечиха на шест точки от десетия Славия и на седем от Марек.

Мачът минута по минута:

[sls id=”30″]

Стартов състав на Локомотив:

Витанов, Грънчов, Молдованов, Филипов, Дяков, Траянов, Сандански, Карагарен,  Наков, Якимов, Камбуров – к

Резерви: Скорчев, Димитров, Парино, Кики, Маламов, Костадинов, Вълчев

Стартов състав на Марек:

Цветковски, Николов, Виячки, Лахчев, Димитров, Андонов, Илиев, Петков, Кръстовчев, Д. Петков, Бибишков

Резерви: Михайлов, Бонев, Йошев, Николов, Йорданов, Близнаков, Стоянов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. Stiga s tva jultite ta jultite…Nie vkarvame gol onq ot gore “goool ei jalturi maika vi sheiba” kvo obshto imat jaltite…stiga izlagaciq…daite da si gledame nashiq otbor a jultite kogato im doide vremeto !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker