бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ: “Коматевско шосе” вече отвежда феновете на Ботев (Пд) до тяхната база

След точно 1 година и 100 дни ремонт, пътят, който отвежда феновете на Ботев (Пд) до клубната база в кв.Коматево – “Коматевско шосе”, вече може да бъде използвано без затруднения, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Тази вечер “канарите” приемат Славия в среща от 15-ия кръг на Първа лига на своята база. Приятната изненада за привържениците бе, че те могат да се придвижат от центъра на Пловдив до стадиона, без да излизат от града и да се налага да използват околовръстния път.

Строителството на “Коматевски шосе” започна в средата на юли м.г. Най-напред премахнаха паветата. Прокараха се нови тръби отдолу. Археологическите разкопки по трасето допълнително забавиха изграждането. Сега целата отсечка, която свързва Пловдив с крайния квартал, е чисто нова.

Ширината й обаче е намалена. Преди беше 7,5 м, а след реконструкцията габаритите са сведени до 7 метра. “Стана още по-тясно”, коментират коматевци. Но се молят час по-скоро да се махнат техниката и работниците. Това обаче няма да е скоро, тъй като е положен само основният пласт. На по-късен етап ще се слага последния износващ слой асфалт.

Категорично строителите не могат да приключат до 26-и с тротоарите. В момента са поставени само бордюрите. Спирките също не са направени. По тази причина след Димитровден градски автобуси няма да могат да се движат, а само леки автомобили, с които хората да имат достъп до домовете си и да не обикалят през околовръстното шосе.

https://www.tribunaplovdiv.bg/стартови-състави-ботев-пд-славия-от-1730/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker