Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФК ЕвроколежФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев завърши наравно срещу Евроколеж

Ботев завърши 1:1 с Евроколеж в контрола, която се игра на стадиона на “колежани” в Оризари. Като спаринга се играе в две полувремена по 30 минути, а съдия беше старши треньорът на Евроколеж Илия Иванов. Мариян Огнянов откри за Ботев, а Николай Маринов в края на срещата изравни.

В 6-та минута Алекс Колев отправи удар, който беше спасен от Жилков.

В 13-та минута Лъчезар Балтанов отправи удар над вратата, а в ответната атака Николай Павлов отправи удар, който Михаил Иванов улови.

Последваха два последователни удара с глава на Алекс Колев, които бяха неточни.

Удар от фаул на играч на Евроколеж беше уловен от Михаил Иванов.

А малко преди края на полувремето Алекс Колев с хубав удар се опита да прехвърли Минко Жилков, но не успя и топката премина над вратата.

В 36-та минута Иван Цветков опита да прехвърли Жилков, играч на Евроколеж изби от голлинията, а при добавката Йордан Христов не успя да отправи удар и се размина с топката.

Последва и хубава атака завършила с удар на Момчил Цветанов, който беше уловен.

В следващата атака Мариян Огнянов стреля, но Жилков успя да избие топката в корнер. А нов удар на Цветанов беше избит от вратаря на домакините.

Инез стреля с глава, след като засече центриране от корнер, но топката премина над вратата.

Последва удар на играч от Евроколеж, който мина покрай вратата на Михаил Иванов.

В 42-та минута неофициален дебют за Ботев направи Георги Купенов, който замени Пламен Николов.

В 48-та минута хубава атака на Ботев завърши с центриране на Горан Галешич в пеналта, което Мариян Огнянов засече с глава и откри резултата.

В 50-та минута неофициален дебют за Ботев направи 16-годишният Исмет Рамадан, който замени Алекс Колев.

Николай Маринов изравни след изпълнение на фаул. Халфът изпълни много добре фаул от дъгата на пеналта и не остави шанс на Михаил Иванов.

Малко по-късно Галешич центрира добре в пеналта, Иван Цветков засече с глава, но не успя да насочи добре топката и тя излезе в аут.

Eвроколеж: Апостол Стоянов, Мирослав Пушкаров, Даниел Божков, Алил Кардашев, Георги Бъчваров, Мирослав Караилиев, Ради Трандафилов, Николай Николов, Петър Челебиев, Николай Павлов, Георги Куртев (Николай Маринов, Николай Бончев, Христо Янчев, Христо Зотев, Илхан Ибрамчик, Сезгин Четин, Аргир Терзиев, Атанас Паскалев)

Ботев: Михаил Иванов, Ромен Инез, Йордан Христов, Пламен Николов (Георги Купенов 42), Лазар Марин, Томаш Иршак (Момчил Цветанов 31), Лъчезар Балтанов (Милен Гамаков 31), Мариян Огнянов, Горан Галешич, Иван Цветков, Алекс Колев (Исмет Рамадан 50)

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker