Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Достоен Локомотив победи Лудогорец след драматичен двубой на “Лаута”

Локомотив Пловдив спечели срешу Лудогорец с 1:0 в двубой от 1/2 среща реванш за Купата на България. Въпреки победата “смърфовете” не успаха да се класират на финал.

През целият мач Локомотив бе по-активният отбор на терена. Докато “черно-белите” нападаха вратата на Лудогорец само се бранеше. В 59-тата минута Мартин Камбуров откри разултата след красив пряк свободен удар. В 86-тата минута главния рефер Калин Людмилов отсъди дузпа, но Камбуров я пропусна.

В 6-тата минута се откри сериозен шанс за Локомотив. Мендес навлезе по дясното крило и центрира остро. Там защитник на Лудогорец изби топката като тя стигна до Н’Дайе, който отправи далечен изтрел, но кълбото премина на сантиметри от левия стълб на Чворович.

В 14-тата минута Мендес направи страхотен рейт, влезе в наказателното поле на Лудогорец. Спас Делев му отмъкна топката от крака и шутира, но за нещастие на нисичкия халф топката мина покрай вратата.

Последваха още няколко удара на Локомотив, но кълбото преминаваше все в близост вратата на Лудгорец.

В 30-тата минута играч на Лудогорец центрира остро в наказателното поле на Локо Кирил Акалски не се намеси много убедително. Кълбото достигна до Дани Абало, но ударът му бе прекалено слаб и вратаря на домакините се справи.

В 43-тата минута Христо Златински отправи удар от около 20 метра, но Акалски се справи и улови.

В добавеното време Михаил Александров отправи красив удар от воле от около 21 метра. Акалски бе максимално затруднен, но успя да се справи и изби в ъглов удар.

Първото положение след второто полувреме бе на Абало, който стреля страхотно, но Акалски изби.

В 59-ата минута Мартин Камбуров игра самостоятелно, но бе фаулуран от Минев. Главният рефер на срещата Калин Любмилов отсъди пряк свободен удар зад, който застана Камбуров. Той стреля страхотно и прониза Чворович за 1:0.

През второто полувреме отново по-активният отбор на терена бе Локомотив Пловдив. “Черно-белите” застрашиха на няколко пъти вратарят на Лудогорец Чворович, но късмта им изверяваше.

В 86-тата минута Мендес навлезе в наказателното поле на Лудогорец. Там няколко човека от защитата на разградчани го натисниха, той изрита топката, а тя се отби в ръката на защитник в “зелено”. Калин Людмилов отсъди дузпа в полза на Локомотив Пловдив. Зад топката застана Мартин Камбуров. Опитният нападател отправи топката в десния ъгъл на вратата на Лудгорец, но Чворович усети ъгъла и хвана топката.

 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker