бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

СНИМКИ: Докато в Пловдив не можем да вдигнем два стадиона, Интер и Милан правят най-красивия стадион в света

Докато в Пловдив треперим дали ще имаме два завършени нови стадиона, то италианските Интер и Милан представиха уникален проект за новото им общо съоръжение, което ще се нарича “Катедралата”.

Двата милански гранда, видно нямат проблемите, които в Пловдив “имаме” – двете агитки на двата отбора да не могат да разделят един стадион.

Припомняме ви, че Интер и Милан в момента играят на емблематичният ”Сан Сиро” в Милано, който обаче скоро ще има нов наследник. Сан Сиро е открит през 1926 година, като е с капацитет от 80,018 места.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Сега новият стадион “Катедралата” се очаква да бъде най-красивият и модерен стадион в света, надминаващ новият стадион на Тотнъм. Именно дизайнерската компания, която е проектирала митичният Уембли в Лондон, и стадионите на Арсенал и Тотнъм, сега е поела ангажимента да сътвори ново архитектурно футболно чудо.

Името на новия проект на Пополус носи прякора „Катедралата“ и е вдъхновен от две от най-известните сгради в града – Дуомо ди Милано и Галерия Виктор Емануеле.

Твърди се, че стадионът ще бъде въглеродно неутрален и „достъпността и потребителското изживяване на стадиона също ще бъдат изключителни“.

Ще има над 110 000 квадратни метра зелени площи, като проектът също така ще създаде нови възможности за работа и ще регенерира ключова градска зона в града. Капацитетът на стадиона ще бъде намален от 80 000 на около 65 000.

Кристофър Лий, управляващ директор на Пополус, заявява пред официалния уебсайт на Интер: „Катедралата е готова да се превърне в един от най-емблематичните стадиони в света. Той ще бъде модерен дом за легендарните клубове Интернационале Милано и Милан и ще се превърне в сърцето на нов квартал. Той ще празнува културното наследство на Милано и ще се наслаждава на миланското население за много поколения напред. Стадион на Милано и за Милано.”
bet365
Планира се стадионът да бъде завършен до 2027 година, а сумата за изграждането му се очаква да бъде близо 500 милиона евро. Над 3500 работни места ще бъдат създадени от новия стадион, докато двата клуба очакват да получават приходи от над 80 милиона евро годишно, след като бъде завършен и задействан.

Коледна Промоция – 8 Дни Безплатни Награди

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://sempreinter.com/wp-content/uploads/2020/05/cmr-manica-sportium-1280×720.jpg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker