Извън БългарияФутбол

СНИМКИ + ВИДЕО: Вижте какво показа Алваро Мората на феновете на Барселона

Футболистът на Челси Алваро Мората, не бе посрещат по най-дружолюбният начин снощи на стадион Камп Ноу. Както е известно, в битката на 1/8 финалите, Барселона се наложи с класическото 3:0 над Челси и изхвърли “сините” от Шампионската лига.

Мората се появи в игра през втората част, в опит Антонио Конте да върне интригата в двубоя. Това обаче не се случи, тъй като бившият играч на Реал Мадрид нямаше особено много контакти с топката.

Колегите от Англия, днес разпостраниха интересно видео, на което се вижда как Мората отправя нецензурни жестове към запалянковците на Барселона. При един от корнерите за Челси, видим ядосан от подвиквания от ултраси на “каталунците”, нападателят се обръща към тях и се хваща за гениталиите.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>


Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker