Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Ботев (Пд) U19 оскверни “Лаута и взе “Малкото Дерби”

Отборът на Ботев (Пд) U19 попиля връстниците си от Локомотив (Пд) в “Малкото Дерби на Пловдив” и победи с 2:4 в гостуването си на ст.”Локомотив” в парк “Лаута”.

Срещата от 10-ия кръг на Елитната до 19 години бе изиграна изключително добре тактически от тима на Тодор Киселичков. През цялата първа част “канарчетата” бяха по-пасивният отбор, като се стремяха да парират устрема на “смърфовете”. Локомотив (Пд) игра с по-голямо желание през първите 45 минути, но така и не достигна до попадение. За сметка на това пък “жълто-черните” откриха още преди почивката чрез Мартин Татаров (35′). Именно и това бе най-любопитното положение през първата част.

През втората фантазията на “жълто-черните” се развихри и те реализираха нови три гола чрез Милен Златков на два пъти (50′, 63′) и втори гол на Мартин Татаров (70′). Страхотно впечатление направи играта на младата надежда Кристиян Добрев, който до голяма степен плетеше играта на Ботев (Пд) през цялото второ полувреме и бе в основата на почти всички опасности на своите.

Локомотив (Пд) показа характер и, след като резултатът стана 3:0, успя да върне един, a при 4:1, и втори гол. Попаденията в “черно-бяло” бяха дело на Законов (65′) и Мариян Тонев (75′).

Така малките “канарчета” повториха големия си успех над градския враг, след като преди 3 седмици мъжкият отбор на Ботев (Пд) разгроми с 3:0 Локомотив (Пд) в среща от 10-ия кръг на Първа лига. Двубоят тогава обаче бе в кв.Коматево, а сега юношите го правят в дома на градския съперник.

С тази победа Ботев (Пд) се изкачва до 1-то място в Елитното с актив от 22т., с мач повече от втория ЦСКА-София (20т.). Локомотив (Пд) е 14-ти с 6т.

Главен рефер на срещата бе Боян Славков с помощници Светослав Енчев и Ивелин Рашев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/разширетен-видеорепортаж-от-победат/

Подобни

4 Коментара

  1. ЗАЩО МИ ИЗТРИ КОМЕНТАРА БЕ ЖЪЛТО И ПОРЪЧКОВО АВТОРЧЕ???
    АЗ ПАК ЩЕ ТИ ГО КАЖА.
    НА МАЙКАТА КРАСТАВАТА И ГЪБЯСАЛА ПУТКА Е ОСКВЕРНЕНА!
    ЖЪЛТУРСКИ СЕЛЯНИН,ЦЯЛО ЛЯТО НЕ СПРЯХТЕ ДА СИПЕТЕ ПОМИЯ С ГОЛЕМИТЕ КОФИ ПО ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ,ЧЕ ДОРИ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ!
    НО ТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,ИЗМЕТ КЮРДСКА!!!
    ЕЙ ЖУРНАЛИСТЧЕ ПОРЪЧКОВО,АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН,ПОЧТИ ЖУРНАЛИСТ НЯМА ДА СТЪПИ НА ЛАУТА,ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ОТРАЗЯВАТЕ ОБЕКТИВНО И ДВАТА КЛУБА!!!

    1. Никога не сме си позволявали да трием коментари, но няма и да толерираме езика на омразата. Най-вече към свободата на словото и желанието да се представят спортните събития в Пловдив. Стремим се да отразяваме двата пловдивски отбора в Първа лига по най-обективния начин и нямаме никакви пристрастия към някой от тях. Грозно е да сипете подобни епитети към хора, които желаят единствено да увеличат спортната култура в града ни чрез спортната журнлистика.

      Поздрави, TribunaPlovdiv.bg.

      1. Прочетете си статията отново и сами ще разберете как тънко и подигравателно захапвате Локомотив.Това ли е обективен начин за осведомяване на аудиторията?Да не се стресне другия път авторчето,ако получи заслужен отговор под друга форма.Сами си търсите проблемите,защото често се случва да не си пренебрегвате пристрастията.Онзи плъх от Дарик,жълт миризлив,некъпан трол,добре си изпати веднъж,след като най-нагло от трибуната на медията си позволи да се базика с Локомотив.Уважавам Локомотивците от Вашата медия,но другите ученички при Вас ще бъдат профилактирани!

      2. Ти на мен не ми ги разправяй.Цяло лято не се спряхте-ВИЕ,ПЛОВДИВ24-ДЕРБИТА И ДРУГИ ПРОШЛЕЦИ!!!
        Разберете,че не е хубаво да се ебавате с нас,защото ние не сме жълтите селски фуражки от околните села!
        От Лаута по време на мач са си тръгвали цялото ръководство на Локо Сф(един мач по Великден през 2006).Лечков сам си каза,че никога не е бил толкова обиждан и псуван,като на Лаута(мач който оградата на Спортклуб беше свалена от недоволни фенове),заради постоянното бавене на играта от Сливен!На един мач с Морето на Лаута,коментатора,щеше да го обере,защото говореше глупости!
        Тогава временно камерите бяха на Спортклуб,защото беше паднала едната трибуна!
        От ръководството на клуба,заради такива като вас,не искат да дават предварителна информация,защото сте смешници и винаги изкривявате истината!
        Не си ли спомняте,преди Крушарски да дойде,колко фалшиви и непотвърдени новини пуснахте относно нови собственици или спонсори?
        Вие не сте журналисти,а смешници!Без значение в интернет ли,по телевизия,вестници или радиа.
        Жълтурите не спряхте цяло лято да ги обожествявате,а по нас какви ли не хули хвърлихте!
        Колелото се върти мишки!
        Моето не е език на омразата,а справедлив гняв срещу необективно поднесена информация!!!
        Затова сте на 113-то място по свобода на словото!
        Но ми се струва,че и 1113-то ви е много!
        Като казвам ВИЕ,имам предвид всичко що е ЖУРНАЛИСТ в България!!
        Погледнете доверието на хората към вас,пък тогава се оправдавайте!
        Както те са ни били,така и ние ще ги бием!ТОВА Е ФУТБОЛА!!!
        А ако ти си журналист от 2 години и от толкова гледаш футбол,ние сме на стадиона от десетилетия и също от толкова гледаме и по телевизията!
        Добре е първо да добиеш малко повече опит и усет към нещата и тогава да драскаш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker