tribunasofia

50 години номер 8Футбол

СНИМКА: Камата и Бербо в приятелска прегръдка преди голямото шоу тази вечер

Най-титулуваните български футболисти през послдените 25 години Димитър Бербатов и Христо Стоичков тази вечер ще осъществят мечтата на много български фенове и ще излязат заедно на терена. Това ще стане на дългоочаквания мегаспектакъл в чест на Камата, който ще събере един куп легендарни имена от близкото минало.

Преди шоуто, което започва от 20:00ч. на ст. “Васил Левски”, Бербо публикува снимка във социалните мреци със своя приятел и написа:

“С най-великия! Загряваме за довечера”.
berbo
Иначе по-рано днес Христо Стоичков бе отличен с почетния знак на президента на републиката Росен Плевнелиев за “изключителен принос към България и българския спорт, за особени заслуги към европейския и световен футбол, за социална ангажираност и подкрепа на обществено значими каузи, както и по повод неговата 50-та годишнина”.

Програмата предвижда много изненади за зрителите, които вече заемат местата си на стадиона.

Стефка Костадинова и Илиана Раева, както и любимият певец на Стоичков – Мирослав Илич са част от специалните гости.

На стадиона за празника, който се отбелязва 50-годишния юбилей на Камата са и двама от президентите на България – Петър Стоянов и Георги Първанов.

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker