Ботев ПловдивФутбол

СНИМКА: Един Голям фен на Ботев (Пд) гледа от “първия ред” своите герои

Един малък фен с голямо сърце и любов към Ботев (Пд) наблюдава своя тим тази вечер на “Коматево” срещу Славия, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Детето се казва Йордан и страда от детска-церебрална парализа. Той присъства на почти всяко домакинство на “канарчетата”, придружавано от баща си. То застава на близкия, до входа на базата, корнер и се наслаждава на своите любимци.

TribunaPlovdiv.bg научи, че от Ботев (Пд) са направили жест към семейството, като са позволили момчето и баща му да влизат безплатно на всеки един двубой на тима.

Любопитното бе, че по време на празненствата за спечелената Купа на България, в края на месец май тази година, капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов подари на малкия фен незабравим момент. Когато шествието с Купата завършваше пред Община Пловдив, капитанът на “канарчетата” отиде специално при детето и му връчи трофея.

https://www.tribunaplovdiv.bg/стартови-състави-ботев-пд-скйл/

СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНА СНИМКА: Лъчо Балтанов подари паметен момент на дете с церебрална парализа!

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker