бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Снежен “Мачдей” за Ботев (Пд): “Канарите” искат да посрещнат шампиона по най-негостоприемния начин

Тази вече от 17:30ч. в заснежен Пловдив Ботев (Пд) посреща шампиона на България Лудогорец в последен двубой от 22-ия кръг на Първа лига.

“Канарите” са амбицирани да влязат в Дербито на Пловдив (1 март, четвъртък на “Лаута”) с добър резултат, а след загубата от Левски отпреди седмица, днес се очертава да бъде крайно интересно в кв.Коматево.

Шампионът Лудогорец пък може да дръпне с 3 точки пред основния си преследвач ЦСКА-София след 22-ия кръг в първенството, ако спечели гостуването днес. “Орлите” отпаднаха през седмицата от Милан в Лига Европа и вече ще насочат усилията си изцяло към това да триумфират с титлата за седма поредна година. Срещу тях обаче ще се изправи съперник, който ги победи в директните двубои за Купата на България и за Суперкупата.

“Канарчетета” стартираха годината със злощастна загуба от Левски, дошла след автогол в последните минути. Сега отборът на Николай Киров ще се опита да вземе нещо от друг от фаворитите и да се укрепи в челната шестица.

Очаква се повторен дебют за “жълто-черните” да направи десният бек Филип Филипов. Той ще замени продадения именно на Лудогорец Цветомир Панов. Атаката на Ботев ще води Стивън Петков, а Тодор Неделев, Фелипе Бризола и Диого Кампос ще действат зад него. В средата на терена ще се разчита на Серкан Юсеин и Лъчезар Балтанов. Наставникът на гостите Димитър Димитров-Херо вероятно ще остави на пейката Вандерсон и ще пусне вместо него Джоди Лукоки. Якуб Шверчок е с по-големи шансове от Клаудиу Кешеру да застане на върха на атаката, а Марселиньо и Вирджил Мисиджан ще оформят офанзивното каре на разградчани.

Под ръководството на Херо Лудогорец още няма успех като гост над отбор от топ 6. За “орлите” това е шанс да запишат победа №150 в елита.

Ботев пък има само една победа в първенстово срещу трите водещи тима. Тя бе постигната срещу Левски в Коматево с 2:1.

Вероятно стартови състави на двата тима:

Ботев (Пд): Чворович; Филипов, Пиргов, Й. Минев; Балтанов, Юсеин; Неделев, Бризола, Д. Кампос; С. Петков

Старши треньор: Николай Киров

Лудогорец: Ренан; Сисиньо, Моци, Г. Терзиев, Натанаел; Анисе, Дяков; Мисиджан, Марселиньо, Лукоки; Шверчок

Старши треньор: Димитър Димитров

Главен съдия: Ивайло Стоянов

Снегът отменя Ботев (Пд) – Лудогорец?

Една промяна в групата на Ботев (Пд) за мача с Лудогорец

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker