МарицаТопФутбол

Снежен ад за Марица, футболистите пренощуваха в автобуса си

Изключително неприятната ситуация с отбора на Марица продължава. От вчера пловдивчани са под снежна блокада на 20 км от Истанбул, като атмосферните условия продължават да са лоши.

Футболистите на пиратите се наложиха да пренощуват в автобуса си, но от клуба все пак увериха, че те имат всичко необходимо и се чувстват добре.
В момента снегът, а и ледът са в доста големи размери. Те пречат на автобуси, тирове и коли да продължат по пътя си.
След отваряне на магистралата и нормализиране на ситуацията ще бъде взето решение как ще продължи отбора. Един от вариантите е тимът да продължи към Анталия с автобус, тъй като полетите към момента са отменнени.
По план „Марица“ трябва да проведе зимен лагер в Анталия до 5 февруари, като по време на престоя си „жълто-сините“ имат планирани четири контролни срещи.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker