бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Смяна на властта: Акциите на “смърфовете” вече са в “Обединение за Локомотив”

Днес бе направено прехвърляне на акциите на Локомотив (Пд). Сдружението “Бъдеще за Локомотив”, което досега ги държеше, ги прехвърли на “Обединение за Локомотив”. Второто, което бе създадено само преди 2 седмици, вече ще бъде движещата сила на “Лаута” с 97% от акциите на “смърфовете”. Старото и новото сдружение се срещнаха днес в кантората на адв. Колев. На срещата присъстваха Димитър Ботушаров, Велин Терзиев, Стоян Грозлеков и още представители на двете сдружения.

“Искам да благодаря на хората, които досега управляваха нашият любим тим и осигуряваха средства за издръжката му. Прехвърлянето на акциите мина успешно, разделихме се приятелски. Ще продължим да работим заедно за просперитета на Локомотив”, заяви председателят на “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев. Той добави, че новото ръководство на клуба вече е получило легитимност да води преговори с футболистите за нови договори. Играчите ще получат дължимите им пари. Локомотив ще проведе двата си подготвителни лагера в Банско. Там ще се готвят български, турски и македонски отбори, с които ще се договорят приятелски срещи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>> 

Подобни

Един Коментар

  1. Няма такъв кенеф,пак се замазват очите на локомотивците. КАкви лагери ,какви отбори като всички знаем как се изкараха парите !? Мангала Ерол да продава отбора ни ,и да гуши от залози та покрай дпс да закърпим бюджета. Срам !!! Вън всички продажници от Локо! Нови стари всички са навързани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker