БотевДюшФутбол

Служебна загуба и парична глоба за Ботев след мелето срещу Славия

Спортно-техническата комисия към БФС присъди служебна победа с 4:0 за Славия срещу Ботев 2002 в срещата от десетия кръг на Елитната юношеска група до 17 г.

Двубоят се игра в село Катуница, но бе прекратен заради ексцесии в 71-ата минута при резултат 1:1.

Ето какво гласи официалното решение на СТК:

„За допускане навлизане на публика на терена, довело до прекратяване на срещата от Х-ти кръг на първенството на Елитна U-17 между отборите на ФК Ботев 2002 и ПФК Славия.

Предвид решение на ДК от 24.10.2016 г и на основание чл. 24, ал. 9 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2016/2017 г., СТК присъжда служебен резултат 0:4 в полза на ПФК Славия.“

Дисциплинарната комисия на БФС определи жестоки наказания заради нещата, които се случиха на Ботев 2002 – Славия от Елитната юношеска група до 17 години.

Тимът на пловдивчани е лишен от домакинство за три мача и глобен 1875 лв. за навлизане на публика на терена. Има и индивидуални санкции за грозните сцени на двубоя в село Катуница, прекратен в 71-ата минута при 1:1.

Вижте всички наказания, както са формулирани от комисията на официалния сайт на БФС:
U – 17, 10 кръг ФК „Ботев 2002” Пд. – ПФК „Славия”

Ето какво гласи докладът:

За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.В, предложение 5 от ДП /2016/2017/ ДК наказва ФК „Ботев 2002” Пд. с лишаване от домакинство за три срещи и имуществена санкция в размер на 1875 лева.

За удар на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б.Г, колонка 4 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Георги Павлов Дянков – състезател на ФК „Ботев 2002” гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 3 срещи.

За удар на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б.Г, колонка 3 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Филип Яворов Кръстев – състезател на ПФК „Славия” гр. София със спиране на състезателни права за 3 срещи.

За самоволно навлизане на терена, на основание чл.34, ал.1, т.5 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Николай Чавдаров – треньор на ПФК „Славия” с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 /една / среща и с глоба в размер на 125 лева.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg