бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Лацио и Дженоа са способни да сътворят голов спектакъл на “Олимпико”

Отборите на Лацио и Дженоа затварят двадесет и третия кръг в Серия „А“ на „Олимпико“ в понеделник вечер, а срещата в никакъв случай не е от най-предсказуемите.

Лациалите са трети във временното класиране в италианския шампионат и се борят с всички сили за оставането си в четворката, която ще им гарантира участие в Шампионската лига догодина. Тимът на Симоне Индзаги по всяка вероятност ще се бори до последно с Интер и Рома, които също проявяват мераците си към първия по авторитет европейски футболен турнир.

„Небесносините“ допуснаха загуба с 1:2 в гостуването си на Милан в последния кръг, но поражението им дойде след доста спорен гол на Патрик Кутроне, който засече центриране с ръката си. Това действие обаче остана незабелязано от главния съдия, а нововъведената система за виодеоповторения не бе използвана.

През седмицата двата тима се срещнаха отново, но този път в турнира за Купата на Италия. „Росонерите“ и Лацио врътнаха нулево равенство, запазвайки интригата за реванша, който ще бъде на „Олимпико“.

Преди тези две срещи с миланския гранд „лациалите“ бяха в серия от осем срещи без загуба, в които едва на два пъти завършиха наравно.

Атаката на тима в лицето на Чиро Имобиле и Милинкович-Савич действа смъртоносно. „Орлите“ са нанизали 26 попадения в последните си 9 двубоя в първенството и Купата, което прави средно по 2,88 гола на мач.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Лацио: 1.45

Равенство: 4.20

Победа за Дженоа: 8.00

Над 2.5 гола в мача: 1.80

Под 2.5 гола в мача: 2.00

Дженоа пък не прави една от най-запомнящите се кампании в своята история. Тимът е на незавидното шестнадесето място и е на четири точки от зоната на изпадащите.

„Грифоните“ са в серия от две поредни загуби, дошли от Ювентус и Удинезе. Отборът среща доста трудности пред гола и ниската резултатност го доказва.

Четирите гола в девет срещи за Дженоа са добър показател за слабото представяне на нападението, в която личи името на българския национал Андрей Гълъбинов.
Българинът често остава на пейката за сметка на Горан Пандев и Лападула, които се очаква да водят атаката на Дженоа срещу Лацио.

И за двата тима ще има доста липсващи състезатели, които са основни футболисти в схемите на двамата треньори. За „орлите“ от Рим големият липсващ ще бъде Сергей Милинкович-Савич, който е наказан. Сенад Лулич също ще пропусне домакинството на тима си.

Дженоа пък няма да може да разчита на контузените Таарабт, Иццо и Мигел Велосо, които са основни футболисти в тима на Балардини.

През есента Лацио успя да излъже генуезци с 2:3 след късен гол на Чиро Имобиле. Със сигурност и сега ни очаква резултатен мач, имайки предвид предишните резултати между двата тима. В последните четири срещи са паднали общо 19 попадения, което би оправдало очакванията ни за истински спектакъл.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Прогноза: Над 2.5г

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 04.02.2018 21:06 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker