Извън БългарияФутбол

Скандално: Клубове в Англия прикривали надрусани с кокаин играчи

Футболни клубове в Англия прикриват свои играчи, които употребяват кокаин и извършват сексуални престъпления. Това твърди таблоидът Daily Star във водещия материал на днешния си брой. Изданието цитира изказване на бившия младежки национал на Англия Къртис Уудхаус, който преди години мина през куп отбори като Шефийлд Юнайтед, Бирмингам, Родъръм, Питърбро, Хъл Сити, Гримзби и други. Той обаче така и не успя да развие потенциала си и затова не е толкова известен.

Уудхаус обаче разкрива как негови съотборници са били предупреждавани от клубовете си при проверки на допинг ченгета. Ето какви написа той в “Туитър”:

“В един от клубовете, за които играх, треньорът имаше навика да идва в съблекалнята и да казва, че допинг ченгетата са тук и ако някой е взел нещо, да си отива вкъщи! Не лъжа – доста момчета веднага си тръгваха към домовете. Предпочитаният наркотик за атлетите е кокаинът, защото той остава в тялото им само 48 часа. Сутрините в понеделник бяха Руска рулетка за някои”.

Уудхаус, който сега е на 35 години, се пробва също така и в бокса, като дори стана шампион на Великобритания в лека категория. Той посочи, че тествани за забранени вещества са били предимно тъмнокожи спортисти като него. “Веднъж в Питърбро ме провериха три пъти за седем дни, като пробите бяха отрицателни”, обясни Уудхаус.

Материалът на Daily Star идва след признанието на тенисистката Мария Шарапова за положителната й допинг проба, както и развитието на делото срещу бившия футболен национал на Англия Адам Джонсън за секс с малолетна. Във връзка с втория случай ръководител на бившия му клуб Съндърланд беше принудена да напусне, защото е знаела за провинението на Джонсън, но не е информирала полицията. Играчът е обвинен в това, че е склонявал към секс 15-годишно момиче и е заплашен от затвор.

Sportal.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker