бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Скандален Коко Динев: Това са фенове-провокатори, искат да живеят на гърба на клуба

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев се включи в ефира на “Канал 3” и обясни неговата гледна точка за днешния мач срещу Ботев (Пловдив), който бе прекратен в 42-ата минута от фенове на смърфовете, пише Sportal.bg.

“Това са 20-30 фенове-провокатори, които искат да живеят на гърба на отбора, искат да постигнат целите си. Това са председателят на фенклуба Велин – има кафенце на стадиона и продава фенартикули. Угодно им е в клуба да царува безредие и те да си развяват байрака. Навсякъде в света има комисии, ФИФА, БФС. Във всички доклади Локомотив не е присъствал и не е обвиняван официално за уговаряне на мачове. Тези хора изгониха нормалните фенове. Ще ги потърсим, защото не може да продължава по този начин”, каза Динев, след което продължи:

“Точно с тези фенове, които търсят безвремието, няма как да търся диалог. Мислех, че на тези хора ще им дойде акъла в главата, но явно няма да се получи. Откакто съм в Локомотив, отборът върви добре. Нямаше стадион – построих стадион. Отборът не съществуваше”, добави Динев.
След това журналистът го попита за взаимоотношенията му с футболисти и треньори. А също така се споменаха и изявления на Мартин Камбуров относно срещи на отбора в Испания.

“Не се опитвайте да търсите провокации – с футболистите и треньорите се чуваме. Днес играехме перфектно и съм сигурен, че щяхме да спечелим. От там нататък вандалски прояви… Страх ме е Господ да не накаже Локомотив от бъдещо съществуване”, допълни Коко Динев.
Журналистът от “Канал 3” го попита какво има предвид, след което последва следния разговор:

Коко Динев: “На вас явно трябва да ви се обяснява повече?”

Журналистът: “Да, аз съм по-глупав и трябва да ми се обяснява повече.”

Динев: “Личи ви и си измийте зъбите.”

След това босът на смърфовете затваря телефона.

TribunaPlovdivTV HD: Лаута Арми по време на дербито 

TribunaPlovdivTV HD: Вижте пиротехниката след дербито и негръмнали бомби

TribunaPlovdiv TV: Стойнев: Нереална обстановка, развалихме празника, феновете са неуравновесени

СНИМКИ И ВИДЕО: Военното положение на „Лаута“

Следи всичко след прекратяването на Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

13 Коментара

  1. Динев на два пъти спасява отбора,носехте го на ръце….сега плюете.Жалка работа….много жалка.Хайде сега извадете вие пари за глоби и платете,както и за заплати за всичко богатите фенове.

    1. И в Испания ни спаси!!! И стадион “построи”!!! И ти си носил сърце голямо и черно-бяло?!? Бягай с 300…историята се пише днес!!!

      1. Да пише се прав си…че станахме известни за пореден път със глупостите си.Просто не виждам смисъл да споря…Само ще те попитам от кой се пише от 100-200 човека ли?Къде са тези хиляди който пълнеха стадиона драги ми приятелю,къде са тези хора който пълнеха целия ни сектор и пеехме заедно,сигурно Динев ги е изгонил.Но от къде да знаеш бил си прекалено малък за да помниш.

        1. А кой изгони публиката от стадиона?Е тоя хубостник горе на снимката.То не бяха продажби на мачове,то не бе тото,то не бе чудо.Станахме за нароцателно за продадени мачове.А за оня финал преди 2 години да не говорим….

          1. Няма да го забравя брато….а 9 играчи как се озоваха в ЦСКА,Лудогорец и тн….бясен съм

        2. Едва ли наборе! Единия ни сектор го няма защо ли? Останалите са полупразни защото играем грозно и не обедително! Защото твоя кумир изгради отбор от свободни агенти,имигранти и играчи над 32!Къдени е спонсора?Кой изплаща “редовно”заплатите на момчетата?… Аве бат Зуме ти ли си?

  2. Еййй боклук ти си срам за спорта ти и твойте клакьори в Локомотив….стадиона бил построил….двамата с Веско магарето дори в работния процес участвахте! И не сме 20-30 и не сме 200-300 а хиляди,десетки хиляди които ти копаем гроба! Ммама ти гад долна изчезни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker