бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица

ВИДЕО: Иван Петков за целите на Марица преди началото на новия сезон

“Едно ново начало – начало на един сезон с големи надежди за нас да реализираме една мечта, която е залегнала във всички нас”, заяви пред volleymaritza.bg старши треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков в първия ден от подготовката на волейболните шампионки на България за сезон 2017-2018.

“Но да не избързваме с очакванията! Започваме с надежда и оптимизъм, който трябва да се превърне в достатъчна мотивация за добра работа и в една ментална нагласа за трудните препятствия, които трябва да преодолеем като отбор.”

“За първия етап от подготовката залагаме на базата, която имаме тук, в Пловдив. В средата на септември започваме участия в контролни срещи и сериозни турнири – в Бурса, в Чанаккале… Имаме и Купа Пловдив. Навсякъде ще играят доста сериозни отбори. След това вече ни очаква стартът на Шампионска лига,” добави Петков.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Наставникът говори още за евентуалното участие на отбора в Средноевропейската лига, за новия си помощник-треньор Кристиан Михайлов и за целите, които тимът ще преследва през новия сезон.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker