ФК ЕвроколежФутбол

Серафим Михайлов блесна за Евроколеж срещу Арда

Евроколеж записа първа победа от пролетния дял на първенството след като отнесе под дъжда на базата в Оризари Арда Кърджали с 4:0, публикуваха от официалната страница на клуба.

С хеттрик и хубава игра се отличи Серафим Михайлов, а другото попадение автор беше Борис Малев. Срещата беше от 20 кръг на Трета лига.

Още от първите минути колежани взеха инициативата на терена и създаваха опасни атаки към вратаря Месут Юсуф. Чак в 22 минута защитата на Арда се пропука, когато Илия Петров беше изведен от ляво.

Защитникът навлезе в наказателното поле и пусна топката пред вратата на гостите. Серафим Михайлов изпревари двама играчи на и вкара покрай Юсуф за 1:0.

След това отново Михайлов и Борис Малев пропуснаха сами срещу вратаря на гостите. Все пак играчите на Арда се опитаха да застрашат Апостол Стоянов, като отправиха два опасни удара покрай вратата.

В 35 минута Мирослав Караилиев изведе от дясно Серафим Михайлов. Нападателят финтира защитник в синьо и прехвърли Юсуф за 2:0.

Второто полувреме започна ударно за колежани с бърз гол на Борис Малев, а в 60 мин Серафим Михайлов оформи своя хеттрик след нов пробил по крилото. След този успех колежани са шести в класирането с 31 точки. В 21 кръг пловдивчани гостуват на четвъртия Розова долина.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker