АкадемикБаскетболБукмейкърски новини и казино бонуси

СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Академик Пловдив

След като влезе с амбициозни планове в българския футбол чрез генералното спонсорство на турнира за Купата на България, СЕЗАМ ОНЛАЙН ЕООД прави скок и в баскетбола. Бетинг компанията ще подкрепи амбициозния тим на Академик Пловдив, който отправя смел поглед към започващия шампионат.

„За нашия бранд е отговорност и привилегия да станем част от семейството на българския баскетбол и сме амбицирани да допринесем за развитието на Академик Пловдив. Един клуб, който ни грабна с ентусиазма и невероятния си колектив. Екип, който се труди неуморно за това да създаде не само боеспособен състав, а и организация, която развива българския спорт в желаната от всички ни посока.

Изключително сме впечатлени от професионализма на всички в Академик и в развитието на социалната им политика, която ще е и сред нашите приоритети“, сподели изпълнителният директор на СЕЗАМ ОНЛАЙН Деян Димитров.

От страна на Академик Пловдив мениджърът Александър Груев приветсва новия генерален спонсор с очакването за много съвместни успехи в развитието на нещо ново и положително в българския баскетбол.

„За мен е удоволствие да приветствам СЕЗАМ ОНЛАЙН като наш партньор. Амбицирани сме да реализираме много съвместни инициативи и с общи усилия да превърнем Академик във все по-успешен клуб. Уверени сме, че за всички нас, които обичаме, работим и живеем за тази игра, предстоят много вълнуващи мигове и положителни емоции“, заяви Александър Груев.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker