Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Седмица преди първото домакинство – от Локомотив на прага на пълен абсурд

Часовникът до първият домакински мач на Локомотив Пловдив тиктака със страшна сила, а ръководството на клуба остава за пореден път безмълвно по важна тема

В неделя Локомотив посреща тима на Левски София в мач от втория кръг на Първа професионална футболна лига. Срещата е от 19:00 часа на стадиона в парк “Лаута”, а до нея остават точно шест дни.

Така по-малко от седмица преди първото домакинство, директорите в “черно-белия” клуб са на път да сътворят тотален абсурд. След като всички водещи клубове в България обявиха още преди седмици цените и новите си абонаменти карти за сезон 2016/2017, на ”Лаута”, не смеят и да обелят дума за новите пропуски. А запитванията във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg, показват, че са търсени като топъл хляб от запалянковците.

А това изглежда повече от парадоксално, като се има на предвид, че през изминалия сезон, привържениците на “смърфовете” удариха повече от силно рамо на клуба. Тогава те закупиха над 1 100 карти, което бе абсолютен рекорд за Локомотив до момента, а и не само, тъй като много клубове в страната, биха изразили задоволство, ако успеят да регистрират такъв брой продажби на абонаментни карти.

Така на практика, на управниците в Локомотив им остават няколко дни през, които да успеят да измислят цените и да напечатат новите карти, за да успеят да ги пуснат в продажба на време, нищо, че вече закъсняха много.

Подобни

6 Коментара

  1. Ne malko hora veche izraziha mnenie za rukovoditelite ni.Az dori ne znam i kak se kazvat i tova ne e za6toto ne se interesuvam a zashtoto te ne sa se pokazali.Nqmah nishto protiv no e nqkak amatiorsko da e pochnala novata liga i da nqma pusnati karti.Ne e seriozno predi mach s Botev da nqma novite iubileini flanelki zashtoto pone 500 choveka shtqha da si kupqt togava ot tqh.

  2. Забавянето на картите вече е в повече и дано да не съм прав но си мисля че няма как вече да продадем колкото миналия сезон 1000 или 1100 не знам колко са продали но вече няма никакво време ,а малко са хората които ще си купят карти след като вече са дали пари за билет за първия домакински мач.Идеалното време за пускането беше представянето на отбора , миналата година се продадоха много карти на мача с дините моята за Спортклуб беше под номер 614 а много хора си купуваха и след това. Дано забавянето да е защото сме финансово стабилни и ни е все тая за 50-60 хилки отгоре

  3. Време е Крушарски да развихри метлата и Росен и Румен да бъдат махнати от управата.Ок,бяха му нужни като дойде,тогава на нищото което беше се ядваха,но сега когато имаме цели някак си те двамата не пасват изобщо.Видно е,че са много далече от футбола и нямат и хал хабер как стоят нещата.Не може да се дънят всяка седмица с нещо.

    И сега когато клубът функционира нормално,имаме страхотен треньор с визия и амбиции,ни трябват и хора,които да знаят как да върнат хората на стадиона,а не да ги гонят като тези двамата с тъпите им решения,или по-скоро с това,че изобщо не се сещат как да олекотят нещата,за да върви мазно Локомотива.

  4. Подкрепяме напълно.Нашата си групичка от две години винаги си купуваме карти а тази година нищо не е съобщено.Ако няма да има карти ще е безхаберие.Искахме и екипи да си купим за мача в Бургас с Ботев но нямаше сега ако и карти не пуснат не знам.Крушарски да ги стегне тия дето трябва да се грежат за това нали им плаща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker