Ботев ПловдивФутбол

Сдружение ПФК Ботев излезе с позиция относно промените, поискани от Самуилов

Сдружението на Ботев Пловдив излезе с позиция относно промените, поискани от президента на клуба Георги Самуилов.

TribunaPlovdiv.bg публиува официалното съобщение на сдружението без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

Лансираната преди няколко дни идея за развалянето на концесията на Стадион Христо Ботев, хвърли в смут привържениците на отбора.

Тази идея не е нова и тя се споменава периодично през последните няколко години.

След обявеното възобновяване на строежа, във всички нас цареше увереност, че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни ще бъдат изпълнени.

Не е ясно какво днес променя ситуацията на 180°!

Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като „Дом на Ботев Пловдив“.

Сдружение ПФК Ботев, призовава своите членове да се включат в предстоящото събиране на 10.11.2019 пред Стадион Христо Ботев от 11.00 часа, организирано от Обединени фракции „Bultras” и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”.

Провеждането на това мероприятие и неговата масовост са ясно доказателство към обществеността и хората облечени във власт, че жълто-черната общност не е безразлична пред съдбините си.

Сега имаме нужда да сме по-обединени от всякога!

Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев

Подобни

3 Коментара

  1. Стадионът няма да бъде построен от този собственик, това още ли не ви е ясно? Това вече не е ебавка с феновете, ами не знам как да го нареча. Бяха се изтъпанили там в края на август барабар с министър-председателя и уж всичко вече беше готово да се строи и пак си врътнаха сурите. Той оня шизофреник Христолов само така се въртеше. Чакайте от умрял писмо (стадион)…

  2. Ха ха ха , абе смешници. 25 човека сдружение , как не ви е срам да изказвате мнение. Дебелия Стафунски, чичко педераст Гиздиков , Велко Райчев синьото око , и не на последно място предателя Теодор Бочев. Мръсни лицемери, само тукати за вас пак ще има

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker