Локомотив ПловдивТопФутбол

Сдружението: Въпреки всичко, което се случва около клуба, Ботев е вечен, той не умира!

Сдружение ПФК Ботев излезе с важно съобщение до “жълто-черната” общественост ден преди двубоя на “канарчетата” срещу Крумовград при подновяването на шампионата.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи Ботевисти,

Събитията от последните седмици сякаш оставиха на заден план факта, че в събота подновяваме мачовете от Еfbet лига. В крайна сметка, основната задача на един фен е да подкрепя футболния отбор и да е на стадиона, когато отборът му играе. Нека на 17.02. си припомним това, което обединява всички ни – любовта към Ботев Пловдив и желанието отборът ни да побеждава с нашата подкрепа на стадиона.

profittips-the best football tips

Пожелаваме на всички в клуба здраве, всеотдайност и късмет, за да завършим сезона успешно и нека накрая на сезона да сме част от българските представители в Европа. Отборът показа, че има качества и перспектива с деветте поредни мача, в които не познава вкуса на загубата. Пожелаваме тази серия да продължи възможно най-дълго и момчетата в жълто-черно да показват игра, с която да ни радват и с която да привличат повече хора на стадиона.
17.02., 12:00 часа: Крумовград – Ботев. Подкрепи отбора, защото въпреки всичко, което се случва около клуба ни, времето е показало, че Ботев е вечен, той не умира!

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker