Ботев ПловдивПърва ЛигаФутбол

Само след 20 дни: Вили Вуцов напусна Царско село!

Велислав Вуцов се задържа само 20 дни като треньор на Царско село. Наставникът е бил уволнен снощи от собственика на клуба Стойне Манолов. Засега не е ясно точно от какво е продиктувано това решение, но по всяка вероятност е заради загубения бараж за влизане в Първа лига, съобщава Спортал.

Тимът от Драгалевци допусна поражение с 1:2 от Дунав и по този начин и през следващия сезон ще участва във второто ниво на родния футбол. Вуцов бе назначен на поста на 8 май и двадесет дни по-късно остана без работа. Той бе начело на Царско село едва три мача.

Вили Вуцов заяви след поражението от Дунав, че иска да остане на поста и ще стяга здрава селекция. Желанието му очевидно няма да се осъществи.

Преди няколко дни Стойне Манолов заяви, че ще атакува Първа лига. За целта смята да вземе футболисти със солиден опит в родния футбол. Съвсем скоро се очаква “розовите” да обявят и новия треньор.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker