„А“ ОФГМарицаФутбол

Само равенство за Марица при визатата в Маноле

Отборът на “Марица” достигна само до равенство при гостуването си на съименниците си от село Маноле. Домакините откриха резултата в 10-та минута при първата си атака към вратата на пловдивчани. От тук до края на срещата маричани доминираха, като направиха куп пропуски пред вратата на домакините. Гредите също бяха верен помощник на футболистите от село Маноле.

Пълният карък, който преследва пловдивчани от няколко мача продължи да преследва отбора и в този мач. В крайна сметка Иван Площаков изравни резултата в 90-та минута от дузпа. “Марица” продължава да заема 2-та позиция в класирането в “А” ОФГ с 34 точки. В следващият 21 кръг маричани приемат тима на “Калояново”. Срещата е на 5 април от 17 часа на стадион “Марица”. В сряда – 9 април, “жълто-сините” ще изиграят и отложения мач срещу “Секирово”. Прави впечатление, че напоследък отборите от долната част на таблицата постигат добри резултати. Ясно е че борбата за оцеляване в групата ще е жестока. Това е и причината да се смята, че оставащите 10 кръга ще са доста интересни. Лесни мачове няма да има и борбата ще е безмилостна. От това най-много губят тимовете в челото на класирането, тъй като някои от тях имат амбиции за влизане във “В” група, какъвто е и случая с “Марица”.

Вече всички отбори от челото загубиха точки в мачове именно със съперници от долната част на класирането и то не само при гостуванията. В крайна сметка обаче, до края на първенството има още много мачове и надеждите за добро класиране на всеки един отбор са живи.

“А” ОФГ, РЕЗУЛТАТИ ОТ 20 КРЪГ:

Марица (Маноле) – Марица (Пловдив)…..1:1

Секирово – Борислав (Първомай)…………0:0

Кричим – Чернозем……………………………2:0

Атлетик (Куклен) – Сокол (Марково)……..1:0

Калояново – Вихър (Строево)………………3:1

Спортист (Г.Чардак) – Житница……………2:0

Момино – Вихър (Белозем)………………….0:2

Металик (Сопот)…………………………….почива

A OFG

Фейсбук страница на Марица Пловдив

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker