бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Голям удар по Локомотив (Пд)! Основен играч си стяга багажа и тръгва към Русия

Един от най-обичаните играчи в тима на Локомотив (Пд) – Пауло Серджо, до няколко седмици ще напусне клуба, научи TribunaPlovdiv.bg.

Играчът е желан от неназован тим в Русия. В момента обаче Серджо иска да остане на “Лаута”, но при интерес на други клубове, може да напусне Пловдив.

Ако от ръководството не направят нужното, за да задържат португалеца, това ще бъде пореден път, в който силните хора в клуба на “черно-белите” не си мърдат и с нота пръста за своите основни фигури.

Открий си сметка в bet365 днес и вземи 100% Бонус Депозит от 100 лв. за нови клиенти >>>

В началото на лятото бранителят Павел Виданов напусна Локомотив (Пд), заради неизплатени заплати, а най-пресният пример е с легендата Мартин Камбуров, който си тръгна през “задния вход” от “Лаута”.

Сред “черно-белите” привърженици Пауло Серджо е възхваляван като “Сърцат Мускетар”, като за по-малко от две години се превърна в главен генератор на фенска любов по трибуните на ст.”Локомотив”. За “смърфовете” халфът записал 24 мача и 1 гол.

През по-голямата част от миналия сезон (2016/2017г.) Пауло бе контузен и пропусна огромен брой двубои на пловдивчани.

Подобни

3 Коментара

  1. хахаха КОЙ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ТОЯ ПАЛЯЧО ВЕ…?? бас че никъде няма да иде , той тук е тотален хал , в Русия щал да ходи …бяга седнал , не може да изкара до 25-тата минута , ама фенчетата имат песен за тоя клоун …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker