Локомотив ПловдивФутбол

Ръководството на Локомотив с ново съобщение до привържениците

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе преди минути със съобщение до привържениците на тима, в което обявява, че срещу клуба се води медийна кампания.

От “черно-белите” хитро се промъкват и обявят, че на ”Лаута” се вдигат критериите за работа, като по този начин визират напускането на легендата на тима и един от най-опитните кадри в канцелариите на стадиона – администраторът Николай Курбанов.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици,

Тези дни ставаме свидетели на нова порция системна и манипулативна медийна кампания, която цели дестабилизирането и разединението на клуба ни. За пореден път в публикации под ексклузивни и гръмки заглавия се намесва името на любимия ни отбор. Отново с драматичен сюжет и скалъпени инсинуации, отново с непроверена, едностранчива информация.

Информираме широката общественост, че ръководството на ПФК Локомотив Пловдив ще предприеме нужните мерки срещу медии, които системно и целенасочено уронват името и авторитета на Локомотив Пловдив.

По повод вчерашните публикации:

С цел подобряване ефективността на служителите и цялостно оптимизиране на работния процес на ст. Локомотив, ръководството предприе следното:

Завишаване на критериите за работа в ПФК ”Локомотив Пловдив 1926”АД. Всяка заемана позиция в клуба трябва да отговаря на длъжностната характеристика за дадената професия. Включително владеене на език и компютърна грамотност. С оглед на гореспоменатото, ще се назначат профили, отговарящи на изискванията.

Локомотив уволнява допусналите Манчини на “Лаута”

Подобни

4 Коментара

  1. пичове, крайно време е да разберете, че икономическия строй в БГ се смени през 1989. В капитализма няма никакво значение какво си дал, а какво ДАВАШ в момента!!! Колко играча е докарал този скаут??!! Плюете, че имало хора които само взимали заплата, а нищо не правели, а сега като ги голят, пляете пак!! На вас угодия няма!!!

  2. Кое не е редно?Кое е редно, че гонят хора дали си живота на Локомотив ли?Кое не е важното в това че двама потника начело с един пияница гонят хора които са били сред нас и в най-трудните моменти?Айде ела на стадиона,отвори форума и ще чуеш и нормални мнения.Нямало проблем,аман от простотии.

  3. Че медиите пишат и силно преувеличават по адрес на Локомотив, така е!
    Че най-накрая някой от ръководсъвото посмя да го отбележи, пак е така, но каква е връзката с гоненето на “Гунди”, който е оставил половината си живот на Лаута, както и на Курбана, който си вършеше работата старателно и както трябва???

    Поредните изгонени, доказани локомотивци, които едва ли са причината за жалката визия на клуба откакто той е ръководен оъ Крушарски и полуидиотите-директори и спортни директори!

    Когато гониш, задължително трябва на деня да назначиш много по-добри и доказани хора!

    Изгониха Камбура, от тогава нямаме нападател!
    Преди това Илиян и Едо, от тогава нямаме треньор!
    Изгониха куп качествени футбилисти, а на тяхно място нито един качествен!
    Сега Серджо и Парвизджона и те си тръгват без да вземем нито лев за тях, а на твхно място никой пак няма да дойде!!!

    КОГА КРУШАН ЩЕ ИЗГОНИ ЧАВДАР ПИЯНДЕТО И Р-ТАТА, КОИТО СТОЯТ В ОСНОВАТА НА ВСЯКА ИНТРИГА И ВСЕКИ ПРОВАЛ????????
    ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ!

  4. Интересно кой от двамата потника ли го написа това. Поредното идиотско писание в нашия сайт.Все другите са им виновни на некадърниците,та взеха че изгониха и най-кадърния между тях Курбанов.Сега си останаха само големите футболни легенди.Браво!Скоро на стадиона ще си останете само вие и никой друг.Или просто ще ви изметем скоро!

    НЕКАДЪРНИЦИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker