бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейболНационалиПловдивчани

Розалин Пенчев: Цел №1 ми е да дам всичко от себе си за националния отбор

Юношата на Виктория Волей (Пловдив) Розалин Пенчев направи изключително силен сезон в турското първенство.

21-годишният посрещач (роден е на 11 декември 1994 година) стана най-резултатният волейболист в южната ни съседка в класацията по процент отиграни топки. Розалин игра за отбора на Токат Белейдие Плевне и записа 54,66% успеваемост в атака (223 успешни атаки от 408 опита) и изпревари по този показател национала Цветан Соколов (Халкбанк), който завърши сезона с 52,87%. Заради изключителното си представяне в местното първенство Розалин Пенчев бе удостоен с почетен плакет за основен принос в развитието и популяризирането на спорта в град Токат. Той получи наградата “Спортът не е само футбол“ лично от кмета на град Токат. Розалин се прибра в родния Пловдив и даде кратко интервю за официалния сайт на Виктория Волей.

Розалине, как оценяваш представянето ти в турското първенство през изминалия сезон?

В личен план съм много доволен от представянето си. Мисля, че израснах доста, понатрупах опит, а и като цяло си свърших работата. В досегашната си волейболна история отборът на Токат не е имал толкова добро представяне. Спечелихме победи срещу 5-те най-силни отбори в Турция – нещо, което и аз самият в началото не съм си представял, че е възможно.

Стана най-ефективният нападател в първенството. Получи ли вече оферти от други клубове?

Получих информация от моя мениджър, че вече има проявен интерес от няколко клуба, но сега е малко рано да мисля за следващия сезон. На по-късен етап ще преценяваме внимателно всички оферти.

До кога ще е почивката ти и какво ти предстои в най-близко бъдеще?

Ами тя почивката ми почти свърши. Прибрах се в Пловдив в понеделник и утре (б.р. неделя, 1 май) заминавам на лагер с мъжкия национален отбор. За първи път се събираме тримата братя заедно – Николай, аз и Чоно. Това сега е моята цел №1 за лятото – да дам всичко от себе си в тренировките с националния тим, пък оттам вече кой каквото покаже.

Източник: victoriavolley.eu

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker