бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Родители на деца от ДЮШ на Локо (Пд) със сърцераздирателно писмо до цялото ръководство на клуба!

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се сблъска с поредния абсуреден казус в ПФК Локомотив (Пд).

Чрез нашата медия родителите на деца, трениращи в школата на “смърфовете” от набор 2008г – трета група, водени от треньора Евгени Хаджиев,  изпращат отворено писмо до цялото ръководство на Локомотив (Пд).

С него те искат да изкажат благодарността си към треньора Хаджиев, който според разпространени слухове вече не е част от Локомотив (Пд). Точните причини за неговото евентуално напускане, все още остават неясни, тъй като никой никъде не ги е споменал.

Според родителите не е направено нищо в посока този треньор да остане на “Лаута”.

TribunaPlovdiv.bg публикува писмото без редакторска немеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО

До: Г-н Христо Крушарски

Собственик на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До:  Г-н Иван Маринов

Директор ДЮШ на  ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Христо Бонев

Почетен президент ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Атанас Узунов

Административен директор на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Чавдар Цветков

Спортен директор на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Румен Ручейв

Председател на Съвета на директорите на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Росен Коруев

Член на Съвета на директорите на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Венко Рахталиев

Член на Съвета на директорите на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

До: Г-н Георги Карушев

Главен мениджър на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Уважаемо Ръководство,

Обръщаме се към Вас от името на родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – НАБОР 2008г. – ТРЕТА ГРУПА.

Желаем пред Вас, да изкажем огромните си благодарности към треньора Евгени Хаджиев, благодарение на който нашите деца участваха в наскоро провелия се турнир по футбол в гр. Дряново. Убедени сме, че хората освен високи изисквания  и претенции е редно да изказват и признателност. Когато някой изпълнява работата си съвестно, влага цялото си сърце в работния процес, намира сили да се справи с всякакви трудности, които са неизменна част от всяка работа и въпреки всичко успява да окуражи, вдъхне увереност и допринесе за щастливите детски усмивки, заслужава да бъде похвален.

Според нас, именно в това се крие разликата между професионалиста и посредствения работник. В колкото и забързан, и материално обвързан свят да живеем, понякога човек има нужда да усети нечия признателност, вместо каквито и да били материални блага. Всеки, който по някаква причина прекарва известно време в нашия общ дом „ЛАУТА“ е станал свидетел, че този ЧОВЕК е постоянно на работа, прекарва по-голямата част от деня си на стадиона, помага на другите треньори с каквото може, винаги намира време и сили да проведе, кога приятни, кога не дотам приятни разговори с родителите на децата. Отдадеността му към работата е достойна за уважение. Рядко в днешно време се срещат хора, за които думата работа означава любов, себераздаване и начин на живот. Този треньор е единственият ЧОВЕК, на който истински му пука за децата ни. Този треньор е единственият, който поради липсата на терени на Лаута, в определения час за тренировки ( два пъти седмично от 16ч., който е крайно неудобен за децата, защото те са на училище до 17:40ч. всеки ден), се нагърби с отговорност  да води тренировките им, като ги провежда в съботните и неделните дни, поемайки работата на свой колега.

Уникалния шанс, който треньорът Евгени Хаджиев даде на децата ни, завеждайки ги на този силен турнир в Дряново, беше най-хубавото нещо, което им се случи в последната една година. Тръпката да гориш в играта, да усетиш емоцията да си на терена,  да намериш сили да се бориш за всяка педя терен при силно негативен за теб резултат, да имаш блясъка в  очите си, породен от любовта към тази велика игра, за нас това е смисъла на футбола. Всичко, това се случи благодарение на треньора Евгени Хаджиев. Той е единственият човек, който им даде шанс да играят в истински мачове, защото тези деца за периода от август месец 2016г. имат изиграна една, единствена контролна среща. За жалост нашите деца, поради липсата на официални мачове, нямат психиката да са победители. Имат огромно желание за победа, но много често в желанието си да се докажат, не успяват да покажат истинските си възможностти. Нямат опита, нямат и увереността за победа. От друга страна имат огромен страх, от това дали ще се представят на нужното ниво, дали треньорът им ще ги одобри, дали ще ги извика да играят в някоя от “по-силните” групи.  Да кажеш на дете  на 8г., че не става, граничи с безумие. Да чуваш как другите деца, попаднали съмнително в “по-добрите” групи, казват на децата ти, че са слабаци и ред други подобни епитети, от чисто морален аспект е осъдимо. Поради горепосочените причини ние сме безкрайно благодарни на треньора Евгени Хаджиев, който им подари тези пет дни, изпълнени с много футболни и щастливи емоции. Всеки ден, тези деца ни задават един и същ въпрос: – “Кога пак ще ходим на турнира в Дряново?”.

Турнирът, беше изпълнен с огромни трудности за треньора. Като се започне от настаняването в хотела и съпътстващите го проблеми, мине се през високите очаквания  и претенции на родителите и се стигне до разгромните загуби в числов резултат. Въпреки всичко, този ЧОВЕК всеки ден успяваше да намери сили в себе си, за да окуражи момчетата си ( ДА, неговите момчета, защото му се наложи, да ги защитава, дори и от собствените им родители), да им каже по една хубава дума, да им вдъхне увереност, за да се борят до последната секунда, да бъде всеки ден, всеки час и всяка минута, около тях, да им помага, да се грижи за тях…..

Този треньор сядаше редом с децата на масата, за да се храни, този треньор се държеше с децата, като с равни, този треньор заслужава истинска признателност, за това, което прави за децата. Да, на турнира децата ни се класираха на някое от предпоследните места, но заслужено нашият отбор получи наградата за феърплей. Награда, която за нас е по-ценна от всяка купа или призово класиране. Ние не желаем децата ни да са поредните изрисувани и гелосани топ модели, ние не желаем думата спортист да се приема, като определение за “надут” ниско интелигентен индивид. За нас, като отговорни граждани е много по-важно, да ги научим на спортсменство и уважение към всекиго и към всичко. За нас е много по-важно, да излизат с чест и с високо вдигната глава от всяка битка дори и преживяли поражение, отколкото да са победители на всяка цена. Точно тези, безкрайно ценни човешки качества се опита да изгради в децата ни треньорът Евгени Хаджиев. Когато, след края на турнира отидохме да изкажем лично благодарностите си пред треньора, единствения коментар от негова страна беше, че той е  човека, който трябва да благодари на момчетата, че до последно не спряха  да се борят.

Искрено се надяваме, че слуховете от последните часове, че треньорът Евгени Хаджиев вече не е част от екипа на Локомотив Пловдив са силно преувеличени! В случай, че слуховете се потвърдят, това ще е голяма загуба, както за нас и нашите деца, така и за любимия ни клуб ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

С УВАЖЕНИЕ:

От родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – НАБОР 2008г. ТРЕТА ( ГЛУХА ) ГРУПА!!

Подобни

6 Коментара

  1. Информацията не е слух, а истина. За съжаление има още трима ( за сега), имената им ще научите може би утре, ако евентуално някой от десетте ръководители, директори, мениджъри, шефове…. имат зрънце чест, или капчица достойнство да ги кажат и да обяснят ЗАЩО. И между другото ЕВАЛА ръководители, НИКОЙ, НИКОГА, ДО СЕГА не е успял да съсипе цял отбор заедно с школата за 3 месеца. Ииии в допълнение за някои лумпели които ще кажат че е за пари, същите тези хора доброволно се отказаха от парите си за 3 месеца, в момент, в който Локомотив Пловдив имаше нужда от това ( тук включвам и Христо Колев- бащата ).

  2. Едва ли някога е бил назначаван такъв трен. в школата,а и вие сами си определихте групата трета глуха!като ви е толкова акъла!

  3. Присъединявам се…изкрено му благодаря за всичко,което е направил за моето дете от набор 2009 г. и му пожелавам безброй успехи в треньорската професия,защото той го заслужава.

  4. Присъединявам се…изкрено му благодаря за всичко,което е направил за моето дете от набор 2009 г. и му пожелавам безброй успехи в треньорската професия,защото той го заслужава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker