НационалиФутбол

Рецитал на Тодор Неделев – 3 от 3 за България в Лигата на нациите

Трета победа за България в Лигата на нациите!

Нашите “лъвове” направиха страхотен обрат на Кипър и взеха успех с 2:1 в трета среща в мач от Група 3 на Лига С на надпреварата.

Паметно бе представянето на халфа на Ботев (Пд) Тодор Неделев, който изигра изумителна втора част, стана “коасистент” на първия гол и сам вкара втория с наелектризиращо воле с левия крак.

България изигра слаба първа част, след като позволи на съперника да поведе в резултата в 41-та чрез халфа Георгиус Кастанос.

През второто полувреме България бе преобразена. В 59-та минута Страхил Попов качи топката на главата на Кирил Десподов, който от няколко метра изравни. Подаването от над 40 метра към десния фланг към Попов пък бе дело на Тодор Неделев.

9 минути по-късно ново центриране отдясно позволи на Неделев от воле да разкъса мрежата на съперника и да донесе третия пореден комплект от три точки.

Така България оства лидер в групата с актив от 9 т., докато вторият Норвегия е с 6 т. В следващия си мач “лъвовете” гостуват именно на “викингите” на 16 октомври (март).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker