Други спортовеИз града

Ракетата отново събра погледите на снукър любителите в Пловдив

Неповторимият Рони О’Съливан показа на българската публика защо е най-обичаният, освен един от най-легендарните снукър майстори. В “Колодрума” в Пловдив ракетата срази рекордьора по световни титли и още по-успешен състезател Стивън Хендри с безкомпромисното 6:1. Уникалното бе, че след спечелването на победния шести фрейм, О’Съливан и Хендри обмениха няколко думи и решиха да изиграят още една партия в чест на публиката.

Залата бе арена на епизод едно от четирилогията на съперничеството между Ракетата и Великия на родна земя, като на 6 септември двамата ще са в София, след това във Варна (за първи път ще се играе снукър там) и накрая на осми септември в Летния театър в Бургас. Там отново българските зрители ще могат да гледат на живо снукър на открито, като О’Съливан вече загатна за отличните си форма и настроение – брейкове от 138, 89, 65, 59 и 56, докато Хендри стигна най-много до 31 (46 в допълнителната партия).

Във всеки един фрейм Гения от Чигуел се стараеше да направи максимален брейк, но това може би ще се случи в някой от следващите дни. Седемкратният световен шампион пък ще се надява да получи просто повече шансове на масата в предстоящите дуели.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

“Радвам се да бъда тук. Тренирах малко тази седмица и е привилегия за мен да съм тук в България за това турне, и то за да играя срещу Рони”, каза Хендри преди началото на мача.

“Не си спомням нищо от предишния мач помежду ни с Хендри. Но някои от най-добрите мачове в кариерата ми са били срещу него. Когато навлизах в играта, той беше номер 1 в света и той беше за пример, така че винаги е било невероятно. Очаквам да се представим на високо ниво пред тази чудесна публика и да се забавляваме всички”, сподели Рони на влизане в залата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker