Локомотив ПловдивФутбол

Разкъсан прасец вади титулярния вратар за Локо (Пд) от сметките за двубоя с Левски

Минимум 10 дни ще са нужни на титулярния вратар на Локомотив (Пд) Илко Пиргов, за да се възстанови от контузията си на прасеца, получена тази вечер срещу Етър (ВТ) (2:0), научи TribunaPLovdiv.bg.

В началото на втората част на срещата Пиргов се самоконтузия и разкъса мускула на левия си прасец. По този начин той няма да може да вземе участие в предстоящото гостуване на Левски в събота (04.11) на ст.”Виваком Арена” в София – двубоят ще бъде дебютен за новия старши треньор на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович.

На негово място под рамката на “черно-бялата” врата ще застане Мори Диао, който замени стража и в днешния мач на “Лаута”. След двубоя срещу “сините” за Локомотив (Пд), и всички останали отбори в Първа лига, предстои пауза за мачовете на националните отбори. Очаква се Пиргов да е готов за срещата с Лудогорец на ст.”Локомотив” в парк “Лаута” на 18.11.

ОФИЦИАЛНО: Войнов хвърли оставка!

ОФИЦИАЛНО: Войнов хвърли оставка!

ОФИЦИАЛНО: Войнов хвърли оставка!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker