Лека атлетикаФутбол

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Локо (Пд) урежда Мартинович за Верея

Локомотив (Пд) ще успее да картотекира офанзивния халф Дино Мартинович за предстоящото гостуване на Верея при подновяването на шампионата, научи TribunaPlovdiv.bg.

Жълтата карта на словенеца пристигна и още утре той ще бъде уреден с права в БФС заедно с останалите нови попълнения на “смърфовете”. Така Мартинович ще бъде на разположение на треньора Едуард Ераносян за визитата на тима от Стара Загора на 20 февруари.

Както TribunaPlovdiv.bg първи разкри, Локомотив (Пд) ще картотекира новите си попълнения в БФС навръх Свети Валентин.

Със състезателни права за “черно-белите” утре ще сдобият и другите новопривлечени – Шоко и Робърт Петров. Също първи вече информирахме, че и Пауло Серджо ще бъде картотекиран, като неговата картотека на практика ще бъде презаверена.

От “Лаута” не бяха го уредили с права в началото на сезона, след като португалецът, който има действащ договор до лятото на 2018-та год., претърпя операция на коляното и се възстановяваше в родината си до Нова година.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker