бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ПФК Ботев подкрепи инициативата “Да почистим Колежа”

ПФК Ботев ще се присъедини към иницативата на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив за почистването на стадион “Христо Ботев”, съобщи страницата на “канарчетата”.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg Ви предоставя изказването БЕЗ редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” Ви кани на първото събитие от инициативата “Да се погрижим за Колежа”. Нашата цел е да почистим ст. “Христо Ботев” и най-вече да докажем пред обществото, че ни е грижа и домът ни не е забравен.

Осигурили сме техника, която да свърши основната работа, както и инструменти за желаещите да се включат. Машините са собственост на ботевисти и няма да бъдат заплащани. Огромен поклон пред тях.

На всички ще бъде изчетен инструктаж за безопасност на строителен обект. Работата ще бъде съсредоточена на прилежащите площадки на бул. “Източен” и ул. “Богомил”. Множество медии ще отразят събитието пред цяла България и е наистина важно да съберем максимално повече хора.

Всички присъствали ще получат специален спомен от събитието.

Очакваме Ви на 08.10 от 9:30ч. пред централния вход на ст. “Христо Ботев” !

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker