Ботев ПловдивТопФутбол

ПФК Ботев обяви цените на билетите за двубоя със Славия, има пропуски по 1 лев

Ботев стартира продажбата на билети за мача със Славия. Срещата от 34-ия кръг на Първа лига е в понеделник (29.05) от 20:00ч. на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

Билетите вече са налични във фен магазина на центъра, както и на билетната каса на стадиона, откъм ул. Богомил.

За всички притежатели на клубни карти ще има отстъпка в размер на 60% от билета на мача. Клубната карта, с която феновете могат да се възползват от много отстъпки, награди и право на участие в игри, може да бъде закупена от фен магазина на “Колежа”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Всички фенове, закупили билети за мача и клубна карта, ще участват в игра с атрактивни награди, като голямата е електрически велосипед на стойност 3600лв.

Всички фенове, които закупят билети online до неделя, ще получат 10% отстъпка от цената на билета.

Цената на единичните билети е както следва:

Трибуна Юг – 15лв.

Трибуна Север – 15лв.

Трибуна Изток – 22лв.

Централна трибуна (блок А1 и А7) – 35лв.

Централна трибуна (блок А2 и А6) – 40лв.

Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 45лв.

Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 50лв.

Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 120лв.

– феновете могат да закупят билети с отстъпка от 40% за редове от 0 до 5 на трибуни Централна, Север и Запад

– феновете могат да закупят билети с отстъпка от 40% за редове от 1 до 5 на Трибуна Изток

– деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)

– деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 75 години: Трибуна Север (блок Д26) и Трибуна Юг (блок Б9) – 1 лев

– за всички останали сектори: деца между 5 и 14 години (включително) – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните

– за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Всички билети със специална цена (1лв. или с отстъпка от 40%) могат да бъдат закупени само от магазина на центъра и билетната каса на “Колежа”.

bet365
Билетите ще се продават на следните места, като ще бъдат налични и online:

– във фен магазина на клуба на центъра : ул. Райко Даскалов 40 (работно време: събота: от 10:00 до 17:00ч.; неделя: от 11:00 до 16:00 часа; всеки делничен: ден от 10:00 до 18:00ч.)

– на билетна каса на стадион “Христо Ботев”, намираща се откъм ул. Богомил (работно време: събота: от 12:00 до 18:00ч.; неделя: от 12:00 до 18:00ч.; всеки делничен ден: от 10:00 до 18:00ч.)

– търговската мрежа на eventim на територията на град Пловдив:

бензиностанции OMV, билетна каса пред Община Пловдив, Технополис, Български пощи, Туристически информационен център Пловдив, Книжарница Orange, Билетна каса МаскАрт, магазин На тъмно, Античен театър, Комплекс СИЛА

– online в системата на eventim

Билетите за феновете на Славия (София), които са на цена 15 лева, ще бъдат налични в мрежата на eventim, както и на каса на гостуващия сектор в деня на мача.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Искаме и кюфтета и пепси да раздават на стадиона, а не само отстъпки по 60 и 40% и билети от 1лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker