ВолейболМарица - жени

Пуснаха билетите за Марица – ЛП Сало

Билетите за предстоящия първи мач на Марица (Пловдив) от Шампионска лига 2018 вече са в продажба. Този четвъртък, 19 октомври, от 19:00 б.в. шампионките на България посрещат финландския първенец ЛП Сало (Сало) във великолепната зала Колодрума в Града под тепетата.

Срещу скромната сума от 5 лева всеки желаещ ще може да изгледа на живо от трибуните непредвидимия първи двубой между двата тима от най-престижното клубно състезание в света. Както обикновено, за ученици и пенсионери входът е безплатен.

Възобновява се и започналата миналата година традиция с томбола да бъде изтеглен номерът на билета на един късметлия от публиката, който ще си тръгне със специална награда.

Билетите се продават онлайн, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.

Мачът на Марица и Сало бе избран от ЦЕВ за Мач на седмицата във волейболната Освен престиж за двата участващи отбора, това още означава, че двубоят ще бъде предаван на живо по спортната онлайн телевизия LAOLA1.tv с коментар на английски език.

Двете срещи ще бъдат излъчени пряко и по телевизионния канал Диема Спорт 2 HD.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker