Ботев ПловдивТопФутбол

Променен Ботев излиза за първа победа на “Колежа”

Ботев (Пловдив) приема Славия в среща от плейофите за седмото място в Първа лига. “Канарите” ще останат до края на сезона на 10-ото място и ще обиграват отбора си в оставащите срещи до края.

От своя страна “белите” са фаворит за седмата позиция, която в момента заемат, но са преследвани от тима на Арда. Днес столичани ще имат добра възможност да направят голяма крачка към бетониране на своята позиция, ако успеят да спечелят.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Пловдивчани пък ще търсят задължителна победа заради своите фенове, тъй като след откриването на “Колежа” жълто-черните” изиграха три мача и регистрираха три загуби без отбелязан гол.

tribunasofia

Това доведе до безредици на стадион “Христо Ботев” и нахлуване на бултрасите на терена, които пък съблякоха футболистите си и им взеха фланелките. Веднага след тази случка бе освободен и старши треньорът на тима Бруно Балтазар, като на негово място застана Стефан Стоянов.
Само преди две седмици двата тима играха един срещу друг в столицата и Славия победи с 1:0. По-рано през сезона “белите” и “канарчетата” се изправиха още три пъти – два пъти в редовния сезон и веднъж в двубой за Купата. Равносметката от тези три мача е една победа за Ботев на “Коматево”, едно нулево равенство в София и една победа за Славия у дома.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker