Ботев ПловдивТопФутбол

ПРОГНОЗА на TribunaPlovdiv.bg: Крумовград – Ботев (Пд)

Зимната пауза във футболния ни шампионат привършва, а заедно с това се подновява и Първа лига. Още в първия кръг от новата 2024 година се изправят два отбора, които играят домакинските си срещи в Пловдив.

Става въпрос за Ботев и Крумовград. Новакът в елитнитата ни дивизия домакинства на базата на “канарчетата” в Коматево, а сега “жълто-черните” ще трябва да гостуват на свой терен.

Двата отбора поискаха от БФС срещата да се изиграе на “Колежа”, но от БФС бяха категорични, че това няма да се случи.

profittips-the best football tips

“Жълто-черните” определено ще влязат като фаворити в двубоя, най-вече заради страхотните си игри в последните двубои преди зимната пауза.

Възпитаниците на Душан Керкез набраха скорост след трагичното начало на сезона и в момента се намират на само 2 точки от седмото място в класирането, което към момента принадлежи на Арда.

От другата страна Крумовград е на 10-ата позиция и въпреки спада в играта и резултатите, играчите на Генчев успяха да завършват зимния есенния дял на шампионата с две поредни победи.

До момента Крумовград се оказва доста неприятен съперник за пловдивчани. В първия мач от сезона новакът в елита направи пълен обрат на “Колежа” и спечели с 2:1, а след това направи нов такъв в приятелска среща за да стигне до успех с 2:4.

Въпреки това нашият екип очаква “канарите” да стартират успешно новата година и да успеят да запишат първи успех над своя противник.

Прогноза на TribunaPlovdiv.bg: Труден успех за Ботев / Крумовград – Ботев (Пд) 1:2

Един от водещите букмейкъри в България – Бетано предлага много добър коефициент за успех на “канарите” – 1.82

*Коефициентите за двубоя са актуални към 16.02.2024г в 17:00 часа.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker