Локомотив ПловдивСпартакСъбитияФутбол

Призоваха всички фенове на Спартак (Пд) да станат част от юбилея на Локомотив (Пд)!

“На 6 септември всички фенове на Спартак ще се съберем в 15 ч. на Макдоналдс, след което потегляме за стадиона на Локото. Нашият мач с Локомотив U19 започва в 16 ч., но ние трябва да сме там по-рано. Нека всеки да се “въоръжи” с артикули на любимия отбор. Нека да сме повече, единни и само Спартак!”, написаха от клуба на “синьо-белите” на своята страница във Фейсбук.

Както знаете, ръководството на Локомотив (Пд) организира мач между представителния тим на Спартак (Пд) и юношите на “смърфовете” до 19 години като част от празненствата по случай 90-годишната на “черно-белия” клуб.

Двубоят има благотворителен характер, като целта е набиране на средства за Спартак (Пд) и продължаване на съществуването му.

Припомняме ви, че преди месец бе съобщено, че финансовият благодател на “спартаклии” Георги Колев оттегля подкрепата си от клуба, а като резултат от това представителният отбор бе разформирован.

Следи всичко около 90-годишния юбилей на ПФК Локомотив “Пловдив” в TribunaPlovdiv.bg!

Подобни

2 Коментара

  1. Спартак винаги е бил и ще остане един от символите на града ни !!! Искрено се надявам да се оправят нещата там и Спартак да върне старата си слава. Велик клуб с велика история !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker