бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Привърженици на Локо нахлуха на тренировка на отбора, Камбуров и компания се разсърдиха и си тръгнаха

Привържениците на Локомотив (Пловдив) съвсем очаквано потърсиха сметка от футболистите на отбора. Днес на заниманието на “черно-белите”, група запалянковци са влезли на терена и са поискали да разговарят с играчите, научи TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно, Локомотив изигра повече от слаби два мача, в които инкасираха 9 попадения и не вкараха нито едно. Това доведе до оставката на Едуард Ераносян, която бе приета.

Мнозина запалянковци отбвиниха играчите, тъй като публична тайна е, че някои от тарторите на тима са повлияли на обстановката в съблекалнята.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

При появата си на терена днес, Мартин Камбуров е решил да не разговаря с феновете и е напуснал заниманието. Същото са направили след това и други играчи на отбора.

https://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/

Крушарски с тежки думи пред TribunaPlovdiv.bg: Оставам в Локомотив (Пд), вътрешен човек прави интриги!

Крушарски с тежки думи пред TribunaPlovdiv.bg: Оставам в Локомотив (Пд), вътрешен човек прави интриги!

Подобни

7 Коментара

  1. Много ги разглезихме със скандирането ВИНАГИ С ВАС и безмислените ръкопляскания след слабите мачове и започнаха да си правят каквото искат!

      1. Това информация от майкати ли е. Че тя проси и продава семки на Скобелева майка. Ако незнаеш ако не вървят семките и друго прави, жълтата курва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker