бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Привърженици на Ботев изпотрошиха седалки на изкуствения терен на “Лаута”

Привърженици на Ботев Пловдив са изпотрошили тази вечер седалки на изкуствения терен на “Лаута”, пише Lportala.net.

Ето и цялата статия във фен сайта на “черно-белите”:

Изкуствения терен на Лаута осъмна с дузина потрошени седалки. Това става часове след вечното дерби между Ботев и Локомотив.

Изключителното мъжество на “жълто-черните” фенове стигна до там да прескочат оградата на комплекса откъм ж.к. “Тракия” и в рамките на няколко секунди да сритат десетина седалки от подготвителния терен на детско-юношеската школа.
Умоляваме при бъдещи психологически разстройства, извършителите да излеят яда си върху виновника им или на родния му стадион в град Хасково. Длъжни сме да уточним още, че не феновете на Локомотив, футболния клуб, още по-малко “Сдружение Бъдеще за Локомотив” и децата на Пловдив са им виновни, че продадоха 1500 от отпуснатите им 6000 билета и че в 80-ата минута с дружно гърло “множеството” скандира “Оставка”.

Още за Локомотив от днес:

TribunaPlovdivTV HD: Избухването на бултрасите и нахлуването, след победния гол на Цветков 

TribunaPlovdivTV HD: Избухването на феновете на Локомотив, след гола на Здравко Лазаров 

TribunaPlovdivTV HD: Лаута арми по време на Пловдивското дерби 

TribunaPlovdivTV: Лазаров: Има си треньори те да коментират

TribunaPlovdivTV: Йордан Тодоров: Играхме за победа, изпуснаха шанса си

TribunaPlovdivTV HD: Станков: Няма да подавам оставка, защо да го правя? Локомотив играе добър футбол

TribunaPlovdivTV HD: Камбуров: Връща ми се, когато ги биех в 93-та минута, оставихме Мъри да си взима хубави пари

TribunaPlovdivTV HD: Н’Дайе и Вандер се сбиха след края на дербито

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев обърна Локомотив за 3 минути в 95-то Пловдивско дерби

Пак провокации на „Лаута“: Пратиха „жълто-черен“ рейс на Бареков за феновете, те го отпратиха

Следи всичко след Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

16 Коментара

  1. Разбрахте ли за мелето. Снощи е имало голям бой на изкуственото игрище на Лаута. Жълтите са се сбили с десетина седалки. Било е страшно меле. Седалките са дали голям отпор на турците. Респект

    1. Ти пък от кой казан изскочи приятелко недоклецана?Марш в коша и затваряй капака!

  2. Жълточерни мюсюлмани всичките в Турция!

    Колко е жалко да си жълто педалче неиздържащо да лапа пишки. Страхливо мишле от село с турска рода и турска вяра. Поп Кръстьо е вашият чичо, а майките ви незнят кой е баща ви, за това ходите да се биете със седалките и то на децата. :) Като ги чакаш на поляната никакви ги няма, ех полски мишки пак сте лапали цяла вечер радостни турски пишки.

  3. Който и да го е направил е бил пълен тъпанар. Само се нагнетява обстановката така. Без доказателства не може да се каже кой е, защото е много лесно да обвиниш веднага (жълтите).

    1. Аве ей нещастнико. Голям бияч ли го раздаваш за компа а ? Ходи си направи чикия да се успокоиш циганино. Айде докажи че е дело на Ботевисти тва е. Майка ви дейба буферите насрани дейба, когато сте много само тогава сте големи мъже!!!

      1. Много съм отворен, ама за разлика от теб, не само зад компютъра, мишок. Незнам много на малко, 2-3 пъти имаше срещи по равни бройки на разни поляни и статистиката не във ваша полза ;) Недейте се надъхвайте, щото сами се знаете колко струвате, еничари !

      2. хахахахахахаха Това папагал с миша жълтурска муцунка да го каже, колко е жалко да си смешен паляк. Колко пъти ви чакаме, ама вие се насирате някъде по пътя.

  4. Цигани майка ви дейба потна вземете си седалките и си ги наврете в черните гъзове … с тия жалки номера само в малцинствата може да се вуржат … ПЛОВДИВ Е САМО НАШ

  5. Те сами си ги рушат ние празнувахме ще им ходим на кочината да им лушим седалките как не….смешни сте. Мишкари да си признаят циганчетата дето са ги строшили ….смешници

    1. Ей цигани,защо не се замислите,че може да е някой от вашите роднини да е търсил желязо. Смешници каквото стане и все “жълтите” виновни. Като нищо може и вие да сте ги изпотрошили и да ни обвинявате. Вие сте нещастници и ВИНАГИ ще бъдете такива. Просто цигани, без образование с крадлив манталитет.Направете един ФЕДЕРОС на тото да ви направи смешната трибуна джесика. Вчера и рейс на ББЦ дойде да ви вземе. Толкова сте жалки и продажни. НЕПОДВЛАСТНИ ФЕРМЕРИ!

      1. Сине сине ти си мюслюлманин мой! Сине сине пак ли не разбра! Аз пратих рейса и му бах шофьор, да може сине да си имаш брат! И твоят брат най-сетне да не еееее, отрочето като теб на ДПС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker