бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив могат да подпомогнат тима с SMS – DMS Loko

Привържениците на Локомотив Пловдив, който от близо месец издържат клуба, стартираха нова инициатива за събиране на средства.

От днес, всеки локомотивец може да изпрати смс на номер 17 777 с текст DMS LOKO, като по този начин ще дари 1.20 лв за отбора.

В същото време продажбата на абонаментни карти върви с добри темпове, a в събота преди мача с Лудогорец се очаква да бъде продадена и карта № 1000.6b97accce7656f098a74a26ba1a6fee7478526139cd1b7c0f6201ca02a8474edbaner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

9 Коментара

  1. Много ясно, че ще помогнем на клуба в трудния момент. По-интересното е какво правят тук представителите на Коматевско-Сопотския филиал на ДПС….гледайте си много милионния отбор и стадион и ни освободете от присъствието си, моля ! DMS LOKO – 17 777 !!!!!!!!

  2. Нямам нищо против “Локото”, така че никой да не го приема лично като кажа, че от идеята няма особен смисъл. От тези 1.20 лв. 0.20 отиват за държавата, а по-голямата част от останалите пари отиват у мобилния оператор. Не си спомням точната тарифа, но беше между 40 и 70 стотинки от всеки пратен лев. Ето защо, ако някой иска да си подпомага клуба, по-добре да потърси директно предлаганите сметки на клуба (имаше ги изкарани някъде по едно време) или да иде на стадиона и с билети, членска карта и т.н. да бъде сигурен, че парите наистина отиват при когото трябва.

    1. “Нямаш нищо против” ама и нищо не знаеш… СМС-ите, които са дарителски ( DMS ) не са обложени с никакви такси т.е. всичките 1.20 (лев и двадесет) отиват в клуба.

    2. 20 ст. е ддс-то, 10ст. е тарифата на ДМС, 90ст. отиват за клуба, стига с тия глупави интерпретации ;)

  3. SAMO LOKO PLOVDIV ZAKRIVAI JYLTIA CIRK SMURT ZA TEZI SELQNI UTRE PAK SHTE BQGAT KATO MI6KI I SHTE SE KRIQT POD 4ADURITE TEZI MI6KI !! FITNESA IM PROKAPA 10 KRUG SHTE REMONTIRAME ONAZI POLQNA NA PYLNO ZAKRIVAI CIGANSKIQ KATUN NA CVETAN BEY

    1. Младеж, разбирам липсата ти на интелект, образование, възпитание и т.н., но злобата е кофти нещо. Ще се радвам да се познаваме, когато надраснеш елементарното мислене, но дотогава седни някъде на сянка и се опитай да се превърнеш в малко по-достойно човешко същество. Благодаря предварително.

  4. Хахахаха-циганска работа! А Наско Узунов и Бонев ще дарят ли по 1 лв? Те роне по 2 лв.трябва да дарят-да дадат пример-нали сурнаха толкова играчи под масата,кво са за тях 2 лв…А ако и Матушев им прати със запис по пощата 1 лв.-ще е пълен цирка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker