бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Представител на фенклуба на Локомотив коменитира ексцесиите на протеста днес за TribunaPlovdiv.bg

Един от главните представители на фенклубът на Локомотив Пловдив – Велин Терзиев – Нежния даде интервю пред TribunaPlovdiv.bg, за това, което се случи на протеста в Пловдив днес.

“Това, което се случи днес е нормално. Лесно е да кажем, че хората ей така чупят и трошат. Нека не забравяме, че ДПС и нейният окръг обяви война на България, земите ни отиват по дяволите. Нямаме претенции към полицията. Единственото нещо, което неодобряваме е че се извършиха арести на хора, които нямаха нищо общо с хвърлянето на камъни. Пред нас бяха арестувани хора, които бяха на земята след като полицията ги изблъскваше и те нямаха нищо общо. Ако се докаже, че един от всичките задържани е невинен, полицията трябва да си вземе поуките и които трябва да си подаде оставка. Призовавам полицията да намери точните хора, които хвърляха предмети а не да задържа граждани, които не са направили нищо. Всичкото това днес стана от начина по който е управлявана България.  Защо всичко това се случи пред “Lafka” а не някъде другаде? Минахме през целия център, нямаше никъде проблеми освен пред джамията. Като споменахме тази тема, нека да споменем, че имотите, които иска мюфтийството и Пеевски, които е зад всичко това далеч не са техни.  Полицията си свърши нормално работата и е нормално да се намеси в такава ситуация”, започна той.

“В държави като Гърция, Македония и Сърбия има закони, според, които всичко, което е останало от Османската империя е на държавата. Там няма кой да си помисли, че някой ще вземе някаква земя.  Тук в България съда се занимава с неща, които не можем да разберем как стават изобщо. Защото тази империя е дошла и ни е завладяла и сега трябва да си дадем нашите, българските земи на някакви партии.

Хората са недоволни от всичко, което се случва в икономическата система, ясно е, че и политиците са в нея. Цената тук е висока, тук ти подаряваш земи на мюфтийството, което не спира да пропагандира, че щом си мюсюлманин ти си турчин. Това далеч не е така, едно е религията друго е твоята националност. Ние сме притеснени, че нещата ще избият в друга посока вече. Това е престъпление”, довърши Терзиев пред TribunaPlovdiv.bg.

Още от TribunaPlovdiv.bg за протеста днес:

СНИМКИ И ВИДЕО: Протестиращите изпотрошиха и едва не запалиха джамията 

СНИМКИ И ВИДЕО: Кръв по улиците на Пловдив, полицай счупи палката си в глава на гражданин

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

6 Коментара

    1. imam ednin vapros kam terziev normalno li e da cupat camiyata i v turciya ima mnogo carkvi tam horata kak imat uvajenie kam religite a v mizernata balgaria nqma vie li ste nai golemite tarikati 6a va istriat ot kartata kvo si mislis hal haber si nqmas ot nisto

      1. Димчо, аз може да изтрия твоето лице от това на земята (това е само ако много държиш).
        Научи се на Български език и укроти “шефовете си”, след тази твоя стъпка няма да има чупени джамии, но щом си позволяват дори да си помислят за такива действия то добре са постъпили г-дата присъствали на протеста!
        И не Българите се правят на тарикати, а турските политици, да не напомням кой е виновен за толкова избити Българи (избивани са цели семейства), запалени църкви и разрушени до основи!
        Ще си купите нова табелка и готово, и имам представа за какво става въпрос.
        п.с. вчера в 11:30 не беше толкова отворен и не си показа главата навън от джамията нали?
        поздрави не ти пращам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker