Левски СофияПърва Лига

Предложиха на Левски как да изплати задълженията си

Управляващото дружество Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК „Левски“ и е част от групата компании Palms Bet, в която участва и генералният спонсор на клуба, внесе вчера предложение към Надзорния съвет за финансиране на клуба.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към НАП. От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на старите, просрочени задължения към приходната агенция.

tribunasofia

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК „Левски“, което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.
Още с встъпването си в управлението преди година Р.С. Консулт предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК „Левски“. Стратегията включва привличане на стратегически инвеститор, както и още няколко варианта за финансиране, между които и имитирането на нова емисия акции.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker