Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

ПРЕВЮ: Ще се възползва ли Интер от грешката на Лацио?

В една от най-интригуващите срещи от двадесет и четвъртия кръг на Серия „А“ един срещу друг ще се изправят отборите на Интер и Болоня.

Двубоят на „Джузепе Меаца“ започва от 16:00ч и обещава доста интересни мигове за феновете на „Калчото“.

Трите точки ще бъдат от огромно значение за „нерадзурите“, които продължават борбата си за място в четворката, което им осигурява участие в Шампионската лига от следващия сезон.

Въпреки че нямат победа вече от повече от два месеца, футболистите на Лучано Спалети изостават само с точка от третия Лацио, който в съботната вечер допусна тежка загуба от Наполи с 4:1.

При успех срещу Болоня, „черно-сините“ ще задминат „орлите“ и ще вземат глътка въздух след сериозната криза, в която изпаднаха от мача с Ювентус през декември миналата година, завършил при резултат 0:0.

„Нерадзурите“ нямат спечелен мач в последните 9 шампионатни срещи, а по-интересен факт е, че отборът е в серия от пет последователни равенства, някои от които дошли във финалните минути на мачовете (със СПАЛ, Рома и Фиорентина).

Притеснителен е фактът, че тимът има спечелени едва 6 точки  в последните 8 кръга. Единствено Киево е с по-лоша статистика. „Летящите магаренца“ са спечелили едва две точки.

Както казахме, победата за Интер убягва вече повече от два месеца. Миланският гранд спря победната си серия в мача с Ювентус на 3-ти декември 2017-та. Оттогава досега футболистите на Спалети печелят средно по 0,7 т. на мач, което няма как да бъде задоволително, с оглед целите, които отборът преследва. В тези срещи Интер е отбелязал 5 попадения и е допуснал 8.

Слабата резултатност на тима е продиктувана от големия спад във формата на основни състезатели като Перишич, Кандрева и Икарди, които търпят сериозни критики от футболните анализатори и фенове на отбора.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Интер: 1.50

Равенство: 4.20

Победа за Болоня: 7.00

Над 2.5 гола в мача: 1.90

Под 2.5 гола в мача: 1.90

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

Болоня пък се намира в „златната среда“, заемайки дванадесето място във временното класиране. Тимът е доста далече от местата, позволяващи участие в евротурнирите, а в същото време натрупа достатъчно точки, които му подпечатаха оставането в елита и догодина.

Формата на „рособлу“ падна значително в последно време. Отборът на Донадони записа едва две победи и едно равенство в последните си девет шампионатни срещи, а в същото време допуска доста попадения във вратата си.

В исторически план съперничеството между Интер и Болоня е доста сериозно. „Нерадзурите“ изпитват сериозни проблеми с този съперник и често завършват наравно или побеждават минимално, налагайки се с гол разлика. За последно през 2012-та Интер достига до по-убедителна победа с 1:3, но тогава в тима от Милано личаха доста от имената на онзи велик отбор, спечелил Требъл две години преди това.

За неделния двубой със сигурност отпада капитанът на “черно-сините” Мауро Икарди, който лекува травма в адукторите. В същото време голямата звезда за Болоня – Симоне Верди също отпадна от сметките на Роберто Донадони. Италианският нападател е получил травма и няма да вземе участие в мача с Интер.

Все пак очакваме доста интересна среща, в която Интер да излезе от кризата, продължавайки борбата си за призовата четворка.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия „А“, Премиера Девисион, Лига 1 и други.Регистрирай се сега и се убеди >>>

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Интер: 1.50

Равенство: 4.20

Победа за Болоня: 7.00

Над 2.5 гола в мача: 1.90

Под 2.5 гола в мача: 1.90

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

Прогноза: 1 

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия „А“, Премиера Девисион, Лига 1 и други.Регистрирай се сега и се убеди >>>

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 10.02.2018 00:31 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker