Локомотив ПловдивФутбол

Появи се изненадващ кандидат за Анте Аралица

В Локомотив (Пловдив) са получили информация, че Славия проявява сериозен интерес към Анте Аралица. Нещо повече – на “Лаута” знаят, че “белите” са потърсили неформален контакт с хърватина чрез един от лидерите в своя състав.

Той е обяснил на нападателя, че ако Бруно Акрапович реши да го освободи, те са готови да го вземат.

Героят с асистенцията от финала за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) загуби титулярното си място през тази есен за сметка на Ален Ожболт. Въпреки това, треньорският щаб е имал разговори с Аралица и са му обяснили, че държат той да спазва по-добре тактическите указания, ако иска да играе.

Анте обаче на този етап твърдо влиза в плановете на Локомотив и от клуба обявиха пред “Меридиан Мач” че ако някой иска да го вземе, трябва да влезе в официални преговори. Цената, която “смърфовете” поставят на Аралица, е 500 000 евро.

Очакванията са през зимата на “Лаута” да се върне и Джордан Греъм от Уулвърхамптън, но той ще се конкурира при равни условия с настоящите нападатели.

Подобни

3 Коментара

  1. Той затова ли като го вкарат в игра само подтичва,докато топката минава покрай него?
    Като не му се играе и прави фасоните на Езе да бяга.

  2. Аз давам 10 кила ракия за него и безплатен транспорт с Еконт до всяка точка на Европа за това дърво.

  3. Ох, Божеее…де да можем да се отървем от това дърво, дето го мъчим от 3г. да се научи да играе футбол.Ако можем да го разменим с някои от Славия ще е супер.Това дърво не може да се пребори за място под слънцето нито с Ален, нито с Греъм ако дойде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker